gebelikte ayak şişmesi

ayni sekilde 26 haftalik gebeyim ayagımda şişmeler ve kalcada agri basamıyorum bıle aMA VARLIGI HERSEYE DEGER

Son düzenleme:
23. haftamdayız 3-4 saat ayakta durmam yetiyor hemencecik şişiyor ayaklarım gerçekten çözüm yokmu=?

bende de 24+4 te başladı. ayaklarım inanılmaz şişiyor, ayakkabılarda rahatsız ediyor. Soğuk suda dinlendirmek biraz iyi gelse de çaresi yok mu bu tombik ayakların:/

benim neredeyse 1 aydır var ellerim ve ayaklarım şiştiler. ayakkabılarım olmuyor 1 no büyük aldım :50: işim masabaşı + otobüste ayakta gidiyorum yolumda yarım saatten fazla sürüyor yazda geldi napcaz bilmiyorum :30: Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden

Arkadaşlar tuzu keserseniz büyük oranda düzelirsiniz. Evde de mutlaka ayakalrınızı yukarı kaldırarak ara sıra sırt üstü dinlenmenizi öneririm. Ve tabi rahat bir spor ayakkabı giymelisiniz. Sık sık tansiyonunuzu da ölçtürün ki başka problem olmasın allah korusun ama tuzu kesmek çok işe yarıyor..::)

arkadaşlar benim de çok şişiyor sabahları normal boyutlarında ama gün içinde davul gbi oluyor albümin çıkmadı tansiyonumda normal sıcaklardan ve ayakta kalmaktan oluyor heralde. okula sandaletlerle gidiyorum artık. ayrıca dokunduğum zaman acayip ağrıyor şiş olan yerler sizde de öyle mi? şişik yerler dokununca ağrıyor eşim akşamları masaj yapıyor iyi geliyor o... ama bebişlerin varlığı yeter varsın biz çekelim ağrıları değil mi :)

Ayaklarımın boyutuna şu anda inanamıyorum. Artık terlik giyiyorum sürekli. Ayaklarımın üstü acıyor dokununca. İstediğim kadar havaya kaldırayım, tuzu keseyim fayda etmiyor. :52:

ben de bu hafta ayaklarımın şiştiğini farkettim. 5 gündür öğleden sonra ve akşamları şişiyordu ama bu sabah uyandığımda da şişmişlerdi. bir yandan komik görünüyorlar, bebişim doğduğunda onun da böyle ayakları olacağını düşünüyorum motive olmak için :) bir yandan da ayakkabı-sandalet bile giyememenin sıkıntısını yaşıyorum.
tuzu kesersem de tansiyonum düşüyor bugün doktora gidince ne yapmam gerektiğini sorucm...

Kızlar merhaba ben 19.haftamdayim daha cok.erken ama.benimde hafif ayak sismelerm.var ayakkabilarim olmuo ne yapmam gerekli

merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim. ayaklarim çok sisti.. dün gece fena agrilarim oldu basamiyorum işe sandaletlerimle gidiyorum ayakkabim olmuyor işyerinde iyiyorum yemegimi tuzlu oluyor offf ben napıcam yaaa :mad::mad:

Back
X