Gebelikte azalan cinsellik arzusu

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar 27 haftalık gebeyim zor ve tehlikeli bi gebeligim var saha once uc dusuk yasadım ayrıca o yzden cinsel ilişkiden ölümüne kacıyorum haklı olarak ayrıca bir arzuda duymuyorum duyamıyorum :( eşimde bana destekci hic lafını etmedi bebiş icin katlanırız diyor ama bazen esim dayanamıyor ve bende kızıp sırtımı donuyorum durum ortada bi sahip cık diye oda haklsıın diyip uzuluyor ama ben napabilirim doktor yasagımızda var zaten doguma az kaldı ama bu durum bana olumsuz bi sekilde yansımaz insallah siz nasıl atlattınız bu sureci

Ben de gebeliğin başındayım. 7 haftalık. İstemiyorum cinsellik vs. Sürekli bir sitem oluyor evde. Doktor yasağı da yok ama tamamen isteksizlik.

Benim de ilk hamileliğim çok sorunlu, kanamalı bir çoğul gebelikti. Doktor yasaklamamıştı ama insan sürekli diken üstünde olunca, kendini kasıyor, üstündeki korku isteğini azaltıyor. O konuda anlıyorum sizi. Ancak eşlerin yakınlaşmasının tek yolu bir birleşme yaşamak değil ki. İnsanın 9 ay sevdiği insana dokunamaması zor bir şey bence, dahası araya tuhaf bir donukluk giriyor. Siz de rahat olacağınız şekilde, sizi gerecek tüm hareketlerden, aksiyonlardan uzak durarak yakınlaşın. Olmaz mı?

kızlar 27 haftalık gebeyim zor ve tehlikeli bi gebeligim var saha once uc dusuk yasadım ayrıca o yzden cinsel ilişkiden ölümüne kacıyorum haklı olarak ayrıca bir arzuda duymuyorum duyamıyorum :KK43: eşimde bana destekci hic lafını etmedi bebiş icin katlanırız diyor ama bazen esim dayanamıyor ve bende kızıp sırtımı donuyorum durum ortada bi sahip cık diye oda haklsıın diyip uzuluyor ama ben napabilirim doktor yasagımızda var zaten doguma az kaldı ama bu durum bana olumsuz bi sekilde yansımaz insallah siz nasıl atlattınız bu sureci

Valla bizde durum tam tersi
Libidom tavan
Eşim bebekten çekiniyor
Sıkıntım büyük
O yüzden derdine derman bulursan ben de tam tersini yapayım bari.

Valla bizde durum tam tersi
Libidom tavan
Eşim bebekten çekiniyor
Sıkıntım büyük
O yüzden derdine derman bulursan ben de tam tersini yapayım bari.

evet genelde libido artar hamilelikte diye biliyorum ben de, hormonlardan oturu.

belki riskli hamilelikte insan stres yaptigindan istegi azaliyordur.

bence sen normalsin bak keyfine :KK66:

evet genelde libido artar hamilelikte diye biliyorum ben de, hormonlardan oturu.

belki riskli hamilelikte insan stres yaptigindan istegi azaliyordur.

bence sen normalsin bak keyfine :KK66:

Ah işte bakamıyorum :D
Kimisinde istek azalıyomuş ya, hamilelik kitaplarında bu da normal diyor.
Benim de azalarak bitseydi keşke...
Çünkü 6. Aydan beridir eş kişisi artık burda yalnız değiliz falan diyip evliliğimizde bir çağ kapattı :rolleyes:
Başıma vurdu tövbeler olsun:oha:

Ah işte bakamıyorum :KK70:
Kimisinde istek azalıyomuş ya, hamilelik kitaplarında bu da normal diyor.
Benim de azalarak bitseydi keşke...
Çünkü 6. Aydan beridir eş kişisi artık burda yalnız değiliz falan diyip evliliğimizde bir çağ kapattı :rolleyes:
Başıma vurdu tövbeler olsun:oha:

ahaha,
benim esim de ona benzer bisiler demisti,
ben de sacmalama demistim :KK48:

Back
X