Merhabalar. 20 haftalik hamileyim gunduz bi problem yasamiyorum ama gece olunca uyutmayan bir bacak agrisi huzursuzlugu yasiyorum. Deprem sonrasi iyice tetiklendi zaten hic bir an rahat hissetmiyorum. Stres uzuntu disinda bi vitamin eksikligi yada baska biseyden dolayi mi olur bu yoksa bu zamanlarda normal bi durum mu? Onerebileceginiz bisey var mi?
Merhabalar. 20 haftalik hamileyim gunduz bi problem yasamiyorum ama gece olunca uyutmayan bir bacak agrisi huzursuzlugu yasiyorum. Deprem sonrasi iyice tetiklendi zaten hic bir an rahat hissetmiyorum. Stres uzuntu disinda bi vitamin eksikligi yada baska biseyden dolayi mi olur bu yoksa bu zamanlarda normal bi durum mu? Onerebileceginiz bisey var mi?
bana dr magnezyumlu kalsiyumlu bı hap vermıstı. destek hapı agrıları baya azalttı. kalca kemıklerıme kadar ayrılıyormus gıbı bı agrı vardı kıvranırdım. dogurana kadar da surdu ama ılac işe yaradı . sen de bı danıs ıstersen. hamılelıkte hormon kan mıktarı degısıyor rahım genıslıyor agırlıgı artıyor yavasca artık :)) normal aslında :)
Bunun için magnezyum veriyor doktorlar. Bende o haftalarda bakkaldan dönerken olduğum yerde kalakalmış, yürüyememiştim. Komşum sağ olsun acile götürdü, doktor magnezyum vermişti. Bi doktora görünün bence
Bu benim işte, gece uyurken kalçadan bacağa öyle bir ağrım oluyor ki. Oturup ağlayasım geliyor koca kadın. Magnezyum kullandım ama o bile artık fayda etmiyor bana