ilimonn 'Kızım herşeyim Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 1.256 28 108 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilimonn #1 arkadaşlar hamıleyım ben. bugun jıletle bacaklarımı temızleyım dedım bı kısmını fark etmeden kesmişim. henuz tatenoz asımada baslanmadı acaba bıse olurmu bebegıme ıcıme dert olduu. ama jılet küflü vs degıldı yınede korktum bırazda kabartmışım bacagımı bıraz sıyırmış herhalde
arkadaşlar hamıleyım ben. bugun jıletle bacaklarımı temızleyım dedım bı kısmını fark etmeden kesmişim. henuz tatenoz asımada baslanmadı acaba bıse olurmu bebegıme ıcıme dert olduu. ama jılet küflü vs degıldı yınede korktum bırazda kabartmışım bacagımı bıraz sıyırmış herhalde
BenAyKizim anneyim ben!!!! Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.447 184 698 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilimonn #2 Birsey olmaz ama cok tedirginsen doktora danis.
ilimonn 'Kızım herşeyim Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 1.256 28 108 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilimonn #3 aykızım .!.: Birsey olmaz ama cok tedirginsen doktora danis. Genişletmek için tıkla... inş bişe olmaz cnm ya kontrolümede daha var
aykızım .!.: Birsey olmaz ama cok tedirginsen doktora danis. Genişletmek için tıkla... inş bişe olmaz cnm ya kontrolümede daha var
BuzlarUlkesi aşkım oğlum tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 7.295 347 198 41 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilimonn #4 Canım telefonla sor istersen birsey olmaz ama ya da sağlık ocağına git zaten onlar seni gereken yere gonderir Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım telefonla sor istersen birsey olmaz ama ya da sağlık ocağına git zaten onlar seni gereken yere gonderir Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .