Gebelikte kullanılan ilaçlar var bebege zarar vermez kendinizi yıpratmayın alın.
Suan bende kan düşüklüğü için hastanelerde yatıyorum 34 haftalık hamileyim canım. Eklem yerlerim ağrısı çok kötü baş ağrısı yok sukur. Ama doktoruna danış bana b12 iğnesi verdi folik asit başladı. Haftada bir kan takviyesi yapılıyor. Senin daha zaman baya var ihmal etme sonra hastaneye yatmak zorunda kalırsın geçmiş olsun
Önce değerlerine bakarlar canım ona göre ilaçlar verilir. Bebekler iyi olsunda gerisi geçiyor yinede dikkat et gecer hayırlıca ınslalahÇok geçmiş olsunmuhakkak dikkate alacağım önerinizi
Önce değerlerine bakarlar canım ona göre ilaçlar verilir. Bebekler iyi olsunda gerisi geçiyor yinede dikkat et gecer hayırlıca ınslalah
Çok teşekkürler bende de var troidİnşallah
Ben ayriyeten troit hastasıyım onun içinde endokrin kontrolum var her ay oda cok yuksekti doktor değerleri aylarca uğraştı ancak düşürebildi.
İlk doğumum da kan değerlerim vs hiçbir sorun olmadı onda da dr um surekli evde yatış vermişti düşük riski vardı.Bu kuzumda da bu tur problemler yaşıyorum.Tabii aradan 10 yıl geçti yaş geçti baş geçtiCanları sağolsun tabiki Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah tekrar geçmiş olsun size de
9 ay cektim bas agrisini bende ilaç içmedim doktora görünün bisey yok derse patates halka halka kesip buzluğa koydum sonrada bir tülbentle sarıp başıma koyuyordum geçmiyordu ama biraz rahatlatıyorduİnşallah
Ben ayriyeten troit hastasıyım onun içinde endokrin kontrolum var her ay oda cok yuksekti doktor değerleri aylarca uğraştı ancak düşürebildi.
İlk doğumum da kan değerlerim vs hiçbir sorun olmadı onda da dr um surekli evde yatış vermişti düşük riski vardı.Bu kuzumda da bu tur problemler yaşıyorum.Tabii aradan 10 yıl geçti yaş geçti baş geçtiCanları sağolsun tabiki Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah tekrar geçmiş olsun size de
Çok teşekkürler bende de var troidbende ilaçlarla çok uğraşıyorum. Tek yavrular sag salim gelsinde anneler çeker Rabbım başka dert vermesin hayırlıca kavuşalım yavrularımıza
9 ay cektim bas agrisini bende ilaç içmedim doktora görünün bisey yok derse patates halka halka kesip buzluğa koydum sonrada bir tülbentle sarıp başıma koyuyordum geçmiyordu ama biraz rahatlatıyordu
2.çizgi var gibi fakat yinede emin olmayın. Ama bu şekilde olunca hep pozitif oluyor sonuçMerhaba...
21-22 Kasım gibi yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum.
BAT: 10 Aralık ( 8 gün var adet olmama).
Sizce bu gördüğüm doğru olabilir mi? İlk yaptığımda görmemiştim koydum kenara. Az önce çöpe atacakken gördüm
Kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama diğer yerlerden cevap alamadım.Eki Görüntüle 2560872
İlk deneyimim çok heyecanlandım. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim mesajınız için2.çizgi var gibi fakat yinede emin olmayın. Ama bu şekilde olunca hep pozitif oluyor sonuçHayırlısı inşallah
İlk deneyimim çok heyecanlandım. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim mesajınız için❤
Mutlaka haber vereceğimUmarım mutlu sonuç alırsın bizide haberdar et sonuçtanHadi hayırlısı
Ilk 5 dak.icinde çıkan doğru olur eğer çok beklediyse bazen iz çıkabilir test tekrar yapabilirmisiniz inş.bebek vardirMerhaba...
21-22 Kasım gibi yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum.
BAT: 10 Aralık ( 8 gün var adet olmama).
Sizce bu gördüğüm doğru olabilir mi? İlk yaptığımda görmemiştim koydum kenara. Az önce çöpe atacakken gördüm
Kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama diğer yerlerden cevap alamadım.Eki Görüntüle 2560872
Hamilelik bas agrisi yapar normal
Malesef :) parol fln icebiliyoruz sanirim. Susuzlukta yaparmis biraz. Ben kulak arkama kolonyali pamuk koyuyorum biraz iyi geliyor sanki
Evet iyi fikirgözlerim de çok ağrıyor elimle baskı yapınca rahatlıyorum.. Ama şu kolonya konusu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?