Gebelikte baş ağrısı yaşayanlar?

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.742
198
Arkadaşlar 24+3 gunluk hamileyim yaklaşık 2 haftadır başağrılarım oluyor. İlk aylardada olmuştu tansiyon düşüklüğüne bağlıyordum şuanda tansıyonum yıne yuksek degıl ama bıraz duzeldi. Gebelıkten once kansızlık ıcın ılac kullanıyordum suanda da yıne demırım ve kanım düşük son gunler dede eklemlerımde agrı başladı.Özellıkle baş ağrısı yaşayanlar önerilerinizi paylaşırmısınızİlaçta almak istemıyorum bebişime dokunmasın diye

Suan bende kan düşüklüğü için hastanelerde yatıyorum 34 haftalık hamileyim canım. Eklem yerlerim ağrısı çok kötü baş ağrısı yok sukur. Ama doktoruna danış bana b12 iğnesi verdi folik asit başladı. Haftada bir kan takviyesi yapılıyor. Senin daha zaman baya var ihmal etme sonra hastaneye yatmak zorunda kalırsın geçmiş olsun

Çok geçmiş olsunmuhakkak dikkate alacağım önerinizi

Çok geçmiş olsunmuhakkak dikkate alacağım önerinizi
Önce değerlerine bakarlar canım ona göre ilaçlar verilir. Bebekler iyi olsunda gerisi geçiyor yinede dikkat et gecer hayırlıca ınslalah

Önce değerlerine bakarlar canım ona göre ilaçlar verilir. Bebekler iyi olsunda gerisi geçiyor yinede dikkat et gecer hayırlıca ınslalah

İnşallah
Ben ayriyeten troit hastasıyım onun içinde endokrin kontrolum var her ay oda cok yuksekti doktor değerleri aylarca uğraştı ancak düşürebildi.
İlk doğumum da kan değerlerim vs hiçbir sorun olmadı onda da dr um surekli evde yatış vermişti düşük riski vardı.Bu kuzumda da bu tur problemler yaşıyorum.Tabii aradan 10 yıl geçti yaş geçti baş geçtiCanları sağolsun tabikiHayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah tekrar geçmiş olsun size de

Çok teşekkürler bende de var troidbende ilaçlarla çok uğraşıyorum. Tek yavrular sag salim gelsinde anneler çeker Rabbım başka dert vermesin hayırlıca kavuşalım yavrularımıza

9 ay cektim bas agrisini bende ilaç içmedim doktora görünün bisey yok derse patates halka halka kesip buzluğa koydum sonrada bir tülbentle sarıp başıma koyuyordum geçmiyordu ama biraz rahatlatıyordu

Çok teşekkürler bende de var troidbende ilaçlarla çok uğraşıyorum. Tek yavrular sag salim gelsinde anneler çeker Rabbım başka dert vermesin hayırlıca kavuşalım yavrularımıza

Aminnn tek duamız

9 ay cektim bas agrisini bende ilaç içmedim doktora görünün bisey yok derse patates halka halka kesip buzluğa koydum sonrada bir tülbentle sarıp başıma koyuyordum geçmiyordu ama biraz rahatlatıyordu

Hızlı kilo alışımdanda kaynaklıdır diye düşünuyorum geçen sene bu zamanlar 58 lerdeydım sonra yavastan toparlandım bi 65 70 arası oldum derken gebelik ve şuan 85 civarı siz düşünün artıkAh bu troit yaktı benineyse isyan yok çook şükür yinede

Merhaba...
21-22 Kasım gibi yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum.
BAT: 10 Aralık ( 8 gün var adet olmama).
Sizce bu gördüğüm doğru olabilir mi? İlk yaptığımda görmemiştim koydum kenara. Az önce çöpe atacakken gördüm
Kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama diğer yerlerden cevap alamadım.

2.çizgi var gibi fakat yinede emin olmayın. Ama bu şekilde olunca hep pozitif oluyor sonuçHayırlısı inşallah

2.çizgi var gibi fakat yinede emin olmayın. Ama bu şekilde olunca hep pozitif oluyor sonuçHayırlısı inşallah
İlk deneyimim çok heyecanlandım. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim mesajınız için

İlk deneyimim çok heyecanlandım. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim mesajınız için❤

Umarım mutlu sonuç alırsın bizide haberdar et sonuçtanHadi hayırlısı

Hamilelik bas agrisi yapar normal
Malesef :) parol fln icebiliyoruz sanirim. Susuzlukta yaparmis biraz. Ben kulak arkama kolonyali pamuk koyuyorum biraz iyi geliyor sanki

Ilk 5 dak.icinde çıkan doğru olur eğer çok beklediyse bazen iz çıkabilir test tekrar yapabilirmisiniz inş.bebek vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…