Gebelikte baş ağrısı

arzumm06

Meleğim sana emanet Allah'ım
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
720
1.026
123
36
Kızlar merhaba 14+5 hamileyim bir haftadır kafamı duvarlara vurasım var o derece basım agrıyor aynı durumda yaşayan arkadaş var mı acaba?

Kızlar merhaba 14+5 hamileyim bir haftadır kafamı duvarlara vurasım var o derece basım agrıyor aynı durumda yaşayan arkadaş var mı acaba?
Bende 12+2 yim ve başım bir haftadır ağrıyor hayatımda böyle sık ve fazla ağrım olmadı. Perşembe doktora soracağım internetten baktığım kadarıyla normal diyor kan basıncından dolayı..

BENİMDE ÇOK FENA AĞRIR HALEN ... GEÇMİYOR NE YAZIKKİ BİDE ÜŞÜTTÜYSEM KULAKLARIMI FLN .. ECZANELERDE MENTOLLÜ YAĞ VAR ONU SÜRÜYORUM BEN HEMEN GEÇİRİYOR

Meraba..Ben henüz 9. haftadayım ama 2 hafta önce bu şikayetten dolayı bir gece hastanede yatmışlığım var.Hamilelik migrene sebep oluyomuş bazı hamilelerde ben de onlardan biriyim..belki siz de öylesinizdir..Allah şifa versin hepimize inşallah...

Hamilelere baş ağrıları için kullanacakları doğal nane içerikli bir solüsyon öneriyorum. Bu ürünü hamileler çocuklar dahil kullanabiliyor. Eczanelerden Maxerin Cooler Solüsyon diye bulabilirsiniz. Sadece şakaklarınıza sürün baş ağrınız hafifleyecek denemekten zarar gelmez. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Back
X