Gebelikte bebeğimin suyu fazlaymış

peri4244

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
437
0
46
İstanbul
Merhaba
benim durumumu yaşayan var mı kızlar salı günü ayrıntılı usg ye girdim bebeğimin suyu olması gerekenden birazcık fazlaymış bu durumu yaşayan var mı ya da çevrenizde tanıdıklarınız var mı lütfen yardımcı olun

yengeme de suyun çok fazla demişlerdi. Allah' a şükür bi sorun olmadı, sağlıklı sıhhatli doğdu.

canım banada suyun biraz fazla dedi doktorr bazıları erken doğuma sebep oluyo diyo bazıları suyun fazla olunca normal doğum kolay olur diyo bazısıda sorun olmuyo diyorlar bende korkuyorum sıkıntı olurmu diyeee:26::26::26:

canım banada suyun biraz fazla dedi doktorr bazıları erken doğuma sebep oluyo diyo bazıları suyun fazla olunca normal doğum kolay olur diyo bazısıda sorun olmuyo diyorlar bende korkuyorum sıkıntı olurmu diyeee:26::26::26:

canım boşuna sıkıntı yapmayın. yengeme de sezaryen olmalısın demişlerdi. o kabul etmedi. Günü de 15 geçmişti. Turp gibi geldi bizim pamuk. Hamileliğinizin tadını çıkarın.

canım boşuna sıkıntı yapmayın. yengeme de sezaryen olmalısın demişlerdi. o kabul etmedi. Günü de 15 geçmişti. Turp gibi geldi bizim pamuk. Hamileliğinizin tadını çıkarın.

canım vallaha ilk olunca böyle korkular oluyo doktorlarda söylüyo maaşallah gelde korkma işte hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

canım vallaha ilk olunca böyle korkular oluyo doktorlarda söylüyo maaşallah gelde korkma işte hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

Haklısın canım, ilkinde bende öyleydim. En ufak bir şeyde endişe ederdim, sonrası stresli günler tabi...
İkinci de tecrübe olunca rahatladım, çoğu şeyi boşuna kendime sıkıntı yaptığımı anladım.
Ama ilklerde herkes böyle acaba acaba soru işaretleri vs... Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim...

Back
X