Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bır durum henüz çok küçük cenın yanı oluşmadı bıde kalp atışla bırlıkte büyüme daha çok hızlanıyor bence canınızı sıkmayınTüp bebek tedavisi oldum 7 haftalık hamileyim dün ultrasyonda kalp atışını duymaya gittik kesem gözüktü biraz yamuk ama büyümüş içindeki bebekte 4 5 haftalık gelişmiş tam gelişmemiş dedi canım cok skkın bilginiz varmı acaba
Eşimde sizin gibi küçük oldugunu düşnmyo benm umudum yok bunda eşimin var hayırlısı kalp atışını duymadın dinlemedi doktr cnkü nokta kadardı bilmyorm aklım karışıkNormal bır durum henüz çok küçük cenın yanı oluşmadı bıde kalp atışla bırlıkte büyüme daha çok hızlanıyor bence canınızı sıkmayın
Benim kan sulandırıcı iac ve igne kesildi kürtaj olursam cok kanamam olmasın diye sizede gecmiş olsn cok zor Bi durum muş psikolojim alt üst olduTam olarak aynısını yaşadım, ilaçları kestik ve 3 gün sonra ilaçla düşük yaptım. Bende doktor gelişmesini beklemedi, artık gelişmez dedi ve sonlandırdı. Sizde bekliyor mu?
Hayırlısı allahtan eğer kısmet olacaksa ınanın oluyor bende tüp bebek ıle hamıle kaldım 9. Haftada çok ağır kanama gecırdım doktor bıle umut etme düşer dedı ama şükür sımdı bır buçuk yaşında kızım çok zorluk cektım gebelikte sureklı dua ederek gectı 35 Haftalık doğum yaptım gebelık zehırlenmesı tansıyon şeker yanı bır gebe basına gelecek en sondakı şeyler hep yaşadım ama dilimizde allahıknsaglıklı ve hayırlıysa ver yoksa senden geldı dedık söz rabbıme teslım olun o bılır ıyısını ama kötü düşünmek yerıne hep olumlu olun derimEşimde sizin gibi küçük oldugunu düşnmyo benm umudum yok bunda eşimin var hayırlısı kalp atışını duymadın dinlemedi doktr cnkü nokta kadardı bilmyorm aklım karışık
Saolun çok teşekkür ederim inşallah dedgnz gibi olur gercktn zor aşamalardan geçmişiniz doktr olumsuz gördügü yerde umudunuz başlamaz bizimde inşallah ole olr rabbim bizede nasip eder inşallah sizinki gibiHayırlısı allahtan eğer kısmet olacaksa ınanın oluyor bende tüp bebek ıle hamıle kaldım 9. Haftada çok ağır kanama gecırdım doktor bıle umut etme düşer dedı ama şükür sımdı bır buçuk yaşında kızım çok zorluk cektım gebelikte sureklı dua ederek gectı 35 Haftalık doğum yaptım gebelık zehırlenmesı tansıyon şeker yanı bır gebe basına gelecek en sondakı şeyler hep yaşadım ama dilimizde allahıknsaglıklı ve hayırlıysa ver yoksa senden geldı dedık söz rabbıme teslım olun o bılır ıyısını ama kötü düşünmek yerıne hep olumlu olun derimRabbımın hazınesı geniş sitede en güzelinden nasıp etsın
![]()
Insalh vanım dualarımdasınSaolun çok teşekkür ederim inşallah dedgnz gibi olur gercktn zor aşamalardan geçmişiniz doktr olumsuz gördügü yerde umudunuz başlamaz bizimde inşallah ole olr rabbim bizede nasip eder inşallah sizinki gibi![]()
Teşekkürler canım eksik etme dularnıInsalh vanım dualarımdasın![]()
Noldu canım inşallah devam ediyordur sağlıklaTeşekkürler canım eksik etme dularnı![]()
Yarın belli olacak baklm hersey rabbim in elindeNoldu canım inşallah devam ediyordur sağlıkla![]()