Gebelikte bebegin suyunun azalmasi

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
65
24
88
29
Merhaba kızlar 36+3 günlük hamileyim . Hastanede yattım 2 gün. Amniyon sıvısı azaldığını söylediler ve sancim vardı ondan yattım 2 gece . Test yapıldı alttan sızıntı yokmuş e bu su nereye gitti ? 3 tane büyük boy serum yedim ve tekrar bakıldı suyum artmış. Ama icim rahat degil. Şuan eve geldim pazartesi kendi doktoruma gidicem . Yasayan var mi napmam lazim ? Çok önemli bi konu diye biliyorum yasanlaar nelerle karşılaştı acaba ? Bebegime bisey olcak diye çok korkuyorum . Bu sızıntı şeklinde de olabilirmiş idrarla yada akintiyla bir olur mu acaba yaşayan var mi? Şimdiden çok teşekkür ederim

gecmis olsun ibrahim saracoglu amniyo sivisi azligi icin havuc suyu oneriyor ..bir arastirin lutfen ..Rabbim bebeginizi sizlere bagislasinn 🧿🤲

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Korkmana gerek yok çok maşallah haftan güzel. Bebeğin boyu kilosu ne durumda? Benim 32.haftamda su azlığı ile mücadelem başlamıştı 2 hafta yattım hastanede nedeni bilinmiyor maalesef sıkıntı stres yapma sakın tetikliyor. Akıntını kontrol et idrarla bile gidiyor olabilir. Ayrıca bebekler içerde bu suyu içip suyu azaltıyor sonra çişlerini yapıyor ve artıyor. Bebeğin böbreklerinde sıkıntı olabilir demişlerdi. Dopler yapıldı mı? Bende hiç sorun yoktu nedeni bulunamadı maalesef ve gelişim geriliği de vardı. Bol bol havuç suyu ve su iç ben onunla suyumu arttırdım.

Back
X