Gebelikte bebegini aldiranlar

Rabbim tez zamanda sana hayırlı bi çıkış yolu göstersin ne desem şimdi bilemedim

Yaşadığınız şeyler çoook çok zor çok iyi anlıyorum sizi. Ama o artık bir insan artık bir canlı aldırmamanız daha iyi olur. İmtihan ediliyorsunuz belki buna karsılık sabrederseniz Rabbim kolaylık sağlar size. Hem daha doğmamıs belki Allah şifa verip öyle doğurmanı nasip edecek. Bu böyle diye aldırmayı düşünürsen Allah muhafaza! sağlıklı çocuklarınla Allah imtihan edebilir seni. Çünkü bu da bir insan artık. İmtihan bu yapacak bsy yok hiç kimse evladıysa sınanmak istemez. Bebeğimde de bikaç sorun çıktı bir ömür ilaca mahkum kalımacak dedi çok dua ettim kendisine konustum onunla 1 aylık olmasına rağmen iyileşip hatta hasta dğlsin büyüyüp kendine topluma faydalı bir birey olacaksın dedim meslek sahibi olacaksın dedim hep güzel konustum Rabbime binlerce şükür kızım iyileşti. Ablama da bebeğinde hasar var dediler şuan çok zeki ve sağlıklı. Tevekkül etmekten baska bsy yok. Rabbim yar ve yardımcın olsun imsaAllah sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın..

Amin Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…