Gebelikte Bebekte Görülen Mesane Büyümesi

Caygor

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
8
4
1
36
Hanımlar 11+4 günlük hamileyken bebegimin mesanesi 15 mm olmustu Dr. 9aylık bebeğin mesanesi kadar dedi. 12+2 de Perinatoloji Prof. Ne gittim . Bebeğe çok aytintili baktıktan sonra Kromozom testi yapalim dedi ve ayrica bebegin mesanesini enjektör ile boşalttı. Kromozom testi sonucu temiz çıktı Mesane henüz tekrardan dolmadı . Dolsa anne karninda ameliyat karari almistik. Bebeğin mesanesine Şant adinda bir parca takılacaktı karnindan bulundugu kese boşluğuna verilecekti. 2 haftada 1 kontrole devam ediyorum 16 +3 günlük oldum. Bu önümdeki süreç beni çok korkutuyor. Dr un demesine göre karnında acilan deliktende idrar akabiliyor olabilirmiş kanal açılmista olabilirmis. 22. Haftalarda ancak anlasilabiliyormus. Boyle bir durum yasayan yada cevresinde yasanmis olan ve sonucları ne olmus bilgilendirebilecek var mi Yardımınızı Rica ediyorum

Canım bebeğin erkek mi? Erkek bebeklerde idrar yapamama problemi olabiliyomus ondan olabilir mi acaba? Benim bebegimin de sağ böbreğinde genişleme var. Doktor takip ediyor. 1 prof perinatolog 2 de kadin doğuma gittim hepsi normal erkek bebeklerdr olabiliyor dedi

Evet canım bebeğim erkek benimki aşırı derecece büyüktü Dr. Mesaneyi boşalttığı gün 28 mm olmustu bebegimin boyu 7-8cm kadardi nesanesi 3 cm yakindi

Evet canım bebeğim erkek benimki aşırı derecece büyüktü Dr. Mesaneyi boşalttığı gün 28 mm olmustu bebegimin boyu 7-8cm kadardi nesanesi 3 cm yakindi

Anladım canım Allah şifa versin inşallah

Bugun doktordan geldim bana mesanesi buyuk dedi ne kadar oldugunu demedi.normalimdem fazla dedi.
Baska doktor baksin bide dedi aradan 10 dk gecti baska doktor bakti. Işemiş bile dedi.
Ama yinede sizi kontrol altina alalim dedi.
Sizce korkmalimiyim.

Bence korkmayın benimki apayrı bi durum bazi cocuklar kesik kesik yapıyormuş anne karnında sizinki de öyle olabilir benimki mesane bosaltilana kadar hiç yapmamisti yarin prof. E gidicem insAllah olumlu haber alırım

Bence korkmayın benimki apayrı bi durum bazi cocuklar kesik kesik yapıyormuş anne karnında sizinki de öyle olabilir benimki mesane bosaltilana kadar hiç yapmamisti yarin prof. E gidicem insAllah olumlu haber alırım
Rabbim saglikli sihatli versin. Peki riski varmi bunun neyden suhpe ediorlar

Rabbim saglikli sihatli versin. Peki riski varmi bunun neyden suhpe ediorlar
Amin sizinkini de Rabhim sağlıkla kucaginiza almanizi nasip etsin insAllah. Riski var ne olacağı henuz belli degil devam edip etmeyeceği yasayip yaşamayacağı. Böbrekler cok önemli süzme yapıyor olmasi gerekiyor 22. Haftada belli olacakmış zamani iple çekiyorum.

Insaallah hersey yoluna girer

Gittinnmi doktora canim
Gittim canım bugün haberler iyi DR. idrar kanalının açıldığını düşünüyorum dedi mesanede birdaha birikme olmadigi icin. Gelisimi de güzel dedi. 17+2 günlük olmuşuz. sadece kontrolde olacakmisim 2 haftada bir. Herhangi müdahale yapılmayacak InşAllah. Elhamdülillah

Ayy canim cooooooooooook sevindimm. Kandilin mubarek.olsun dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…