Gebelikte bebekte kist

Pzrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
7
0
1
34
18 haftalık gebelikte karında kist görüldü CVS önerildi yaptırmayı düşünmüyorum riskli olduğu çin u durumu yaşayan varmı nasıl bı yol izlediniz

Kist için bişi diyemem ama 18. haftada amniyosentez yapabilirler neden cvs önerdiler acaba. Ben 11. haftamda cvs yaptırdım tahmin ettiğim kadar zor bir olay değildi çok şükür düşük falan da olmadı. İşinin ehli bir doktor yaparsa korkulacak bişi olmadığını söylemek istedim

Bı kaç doktora danıştım ve CVS nin animasyosentezden daha tehlikeli olduğunu söylediler riske atmak istemiyorum bebeğimi zaten sonuç kötü bile çıksa anne karnında müdahale edemiyolar sadece teşhis amaçlı yani bu islem oyuzden yaptır micam galiba

Neden cvs önerdiklerine dair bir bilgi verdiler mi? Benim cvs yapılmasının nedeni amniyosentez için daha erken olmasıydı. Cvs 10. haftadan amniyosentez de yaklaşık 15. haftadan itibaren yapılabiliyor. Bunu doktorunuza bir danışın bence. Çünkü amniyosentez ve cvs aynı neden için yapılıyor.

Neden cvs önerdiklerine dair bir bilgi verdiler mi? Benim cvs yapılmasının nedeni amniyosentez için daha erken olmasıydı. Cvs 10. haftadan amniyosentez de yaklaşık 15. haftadan itibaren yapılabiliyor. Bunu doktorunuza bir danışın bence. Çünkü amniyosentez ve cvs aynı neden için yapılıyor.
Kistik fibröz diye bı hastalıktan suphelendiler onun testi için gen testi ama çıksa bile doğana kadar bişey yapılamıyor Muş sadece böyle bişey var ya da yok belirlemek için

Back
X