Doğuma Hazırlık Gebelikte bel karın ağrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Orfade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
136
40
28
Kızlar hamileliğin ilk üç ayında bel ve karın ağrısı çeken var mı? Nasıl geçirebiliriz?cumaya randevum var ama çk ağrım oluyor normal mi?

Sarı akıntı var mı? Benim çok ağrım oluyordu hamilelikten sanıyordum meğer idrar yolu enfeksiyonu kapmışım. Bol su içtim geçti çok şükür, ağrım yok geçtiğinden beri

Sarı akıntı var mı? Benim çok ağrım oluyordu hamilelikten sanıyordum meğer idrar yolu enfeksiyonu kapmışım. Bol su içtim geçti çok şükür, ağrım yok geçtiğinden beri
Sarı akıntı oluyor ara ara idrar yolu enfeksiyonu mu yani

Sarı akıntı oluyor ara ara idrar yolu enfeksiyonu mu yani
Büyük ihtimalle olabilir.
Benim çok oluyordu mesela yürürken normal akıntı miktarından daha fazla akıveriyordu çamaşırıma hissediyordum.
İlaç vermedi doktorum, testte yapmadı bol su iç dedi bir haftada geçti çok şükür ama onun öncesinde çok ağrılar çektim

12haftalık olacak yarın
Ben 14 haftalığım aksamları sadece göbek altım pelvik deniliyor sanırım oramda sızlama gibi sancım oluyor. Normaldir diye düşünüyorum rahim büyüdüğünden. Bide regl yaklaşınca kasık ağrısı yasıyorum . Sizinkini bilemedim doktora sorun bi bence

Yalnız bel ağrısı yapar mı ki idrao yolu enfwksiyonu

Bel ağrısı yapar mı bu İYE nu

Kızlar hamileliğin ilk üç ayında bel ve karın ağrısı çeken var mı? Nasıl geçirebiliriz?cumaya randevum var ama çk ağrım oluyor normal mi?
Bende de var hem bel hem karın ağrısı ama genelde uyumadan önce ve sabah ilk uyandigimda oluyor karın ağrım. Bel de bu hafta başladı bende. Ama duramayacak kadar değil

15. haftamdan beri belimin ağrısından ölüyorum doktor yapacak bir şey yok sıcak su uygula egzersiz dedi sarı akıntı benden de geliyor doktor normal hamilelikte koku ve kaşıntı yoksa dedi birşeyde vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…