Gebelikte Belirtiler

Genelde akintiyla karisik cok az toz pembe veya koyu kahve lekelenme diyebiliriz uzun surmez adetten bikac gun once veya adet gecikincede olabilir sahsen 5+6 da yasadim toz pembe bi defa gelen akintiydi. Supheniz varsa 2 3 gun icinde test yapabilirsiniz cikar.

Adet günü test yaptım negatif çıktı kaset testlerden sonra 2 gun gecikti ve birden gelmeye başladı ama az.az ara ara 2 günde toplam 2 ped kullandım ki dolmadan sonra bitti şuan gelen birşey yok ama kasik ağrısı ve bel.ağrısı var mide bulantisi birde 2 gebelik geçirdim hic.böyle olmamıştım ki anne hisseder derler ben de kendimi öyle.hissediyorum göğüs sızım devam.ediyor bekliyorum hala test yapmadan ve biraz önce sol kaşıgimin diger tarafima gore daha sis olduğunu farkettim

Kasik sisligini falan bilemiyorum ben testte pozitif gordukten cok sonra belirti yasadim 7.hafta civarlarinda. Ama lekelenme devam ediyosa kan testi verin dis gebelik gecirdigimde lekelenmeden anlamistim ara ara kesilip tekrar baslayan lekelenmem vardi takipte olun.

Kızlar benim bugün döngümün 18. günü 14 15 Nisan gibi bat pcosluyum hiç ovulasyon testi yapmadım. Klomen kullandım bu ay ama çatlatma iğnesi de yapmadı doktorum. Yumurtalar nasıl gelişti ne zaman çatladı bilmiyorum. 13. gün aşırı kasık ağrım oldu sancı gibi gelip bir saat kadar süren o günden şüphelendim 8. Günden itibaren de gün aşırı değerlendirdik hep akıntı gördüğüm günler belki çatlamıştır diyerek her gün değerlendirdik. Birkaç gündür minik minik kasık ağrım var. Göğüsler bir değişik dolgun. Pcoslu olduğum için umut bağlamak da istemiyorum ama bu tarz bir durumda en erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

0.785 siz ne negatifmi doktor iki gün sonra gene tekrarla dedi böle başınıza gelen varmi

Bende 5. Haftada hafif kahverengi akıntı yaşamıştım. Hamile olduğumu biliyordum ama ultrasona falan girmiştim. Doktor onu bende risk olarak görmüştü, yerleşme kanaması dememişti

Adet gecikmesinin 2.günü çok silik çıkmıştı benim(kaset test)

Bendede aynı durum var bugün kan testim negatif geç döllenme olabilir mi lekelenmeden kaç gün sonra test verdiniz acaba bu Arada kaç gündür yaşıyorum önce kahve lekeler bir kaç gün durdu sonra çok hafif ıslaklık içinde toz pembe lekelenmem olup durdu aşırı kasık ağrısı var bi an duruyor sonra tekrar oluyor adet ağrısıyla alakası yok normalde çok ağrı çeken biriyim kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz hem devamı gelmiyor hem testim negatif Ovulasyon testlerimde hala pik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…