Gebelikte beslenme yardım 😔

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
Arkadaşlar bı bilgisi fikri olan lütfen bana yardımcı olsun. Geçen akşam canım çektiği için dışarda bir mekanda kelle paça içtim. İlk baktgmda içilebilir yazyordu googlda sonra iyice arastrnca yenmemesi gerekiyor yazyor. İçim içimi yiyor ne dusuncegimi sasrdm ne oluyor yiyince ? Başına birşey gelen bilgisi olan var mı igg ve IgM testlerim negatif yani toksoplazmaya karşı bağışıklıgm yok hiç gecirmemisim o nedenle zaten dışardan birşey yerken yesilllik yememeye fln çok dikkat ediyordm doktorumda hiç sunlari bunları yeme diye uyarmadı içime kuşku düştü birkere

Kelle paça ne alaka onu anlamadım midye kokoreç vs bunlar tamam da. Çorba bana biraz saçma geldi bir kereden de bir sey olmaz korkmayın

Canım panik yapmana gerek yok, ben hiç çevremde kelle paça içip bir sorun yaşayan görmedim. ikinci gebeliğim, doktorlarım farklı, ikisi de bu konuda herhangi bir uyarıda bulunmadı, sorun olsa soylerlerdi diye düşünüyorum. doktoruna ulaş istersen için rahat etsin diye ama stres olma boş yere

Teşekkür ederim bidaha ne zaman kan alınıyor acaba 6 haftadan sonra rutin bı kan kontrolü var mı ikili taramadan önce yoksa ben 8-9 haftalıkken bı kan versem mi ne dersiniz var mı bişey diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…