Gebelikte beslenme

Netafet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
327
295
33
Merhaba arkadaşlar gebelikte sağlıklı beslenebilmek ve kilo durumlarını konuşmak için açtım bu konuyu

Ya gerçekten konuşmak istediğim bi konu ama kimsede yazmamış ben ilk 3 ayda 3 4 kilı verdim bulantılardan dolayı ama iştahım açılmaya başladı buda beni çok korkutuyor benim gibi olan arkadaşlar varsa tavsiyeler alabilirim

Ben suan 9. Haftamdayım 59 kiloyla hamile kaldım 2 haftada 2 kilo verdim midemde asit fazla oldugu icin sürekli kazınma var bir öğün yiyorum 10 dk sonra midem kazınıyor asit yüzünden doktor ilac verdi bu yüzden azalttım sayılır azalttım derken mecbur 10 30 da uyanyorum bulantıyla 11 de kahvaltı 13.00da bir öğün yiyorum saat 15.30da tekrar bir öğün ve 17.30da tekrar yiyorum ufak atıştırmalıklar 2 dilim kızarmış ekmek gibi ve saat 8 de güzel bir öğün yiyorum aksam 11de ufak atıştırmalık yapıyorum bunu yapmazsam midem yanıyor uyuyamıyorum sizin nasıl ben yemezsem midem bulanıyor yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…