Gebelikte beta-bloker kullanımı?

merwus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.989
964
123
merhabalar arkadaşlar. 23 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri ciddi anlamda nefes daralmaları yaşıyordum. 15 yıl kadar önce de akut astım için 3 ay tedavi gördüğüm için panikledim açıkçası. Doktorum normal olduğunu söylesede geçen hafta dahiliyeye gittim. Nefesimle ilgili bir sıkıntım yokmuş ama çok çarpıntım varmış. Hemen kardiyolojiye git dedi acilen. Bende gittim. Eko çekildi holter takıldı ve dün sonuçta bana kalp atışlarımın 180 i bulduğunu en yorulduğum anda bile bu değere çıkmaması gerektiğini söyledi. Bir ilaç yazdı. Kadın Doğum uzmanım da onay verdi aslında. Eve gelip ilacın prospektüsünü okuyunca çok tereddütte kaldım. Gebeliğinde bu şekilde ilaç kullanan arkadaşlar var mı? Eşim ilacı kullan diyor ama ben kullanmasam mı diyorum? Kalbim de yapısal küçük birşey de çıktı. Doktor sıkıntı yaratmaz dese de eşimi inandıramıyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…