Gebelikte biontech aşısı olan anneler tecrübelerini paylaşır mı?

Sunflowerssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
226
63
98
Merhabalar .Ben 19 haftalik gebeyim. Gebelik öncesi 3 doz biontech olmuştum. Şuan son doz üzerinden 7 ay geçti.Malum bu sıralar vakalar tekrar artmaya başladı. Aile hekimi 4.doz olma diyor ama kadin doğum doktoru olmalısın diyor.Kafam çok karışık. Hamileyken biontech olanlar doğum sonrası tecrübelerini paylaşabilir mi? Ne yapayım bilemiyorum.

Ben de merak ediyorum, kimse olmadı mı acaba ben 3. yü de olmadım. Sizden daha riskliyim sanırım
Ben hastalığın ilk dönemlerinde geçirmiştim ve ağır geçmişti. Hamileyken aynı şeyi kaldırabilir mıyım o beni biraz korkutuyor.Son üç ay yakalanınca ağır seyrediyormus. Hastaneye yatış, erken doğum gibi.Gecen sene çok haber okumuştum.Herkes farklı birseyler söylüyor kafam çok karışık.

En son gecen sene agustos sonu 2. Pfizer asimi oldum, 18 haftalik hamileyim. 20/24 sonrasi olmayi dusunuyorum, zaten ekime kadar booster olmazsam asi sertifikam gecersiz olacak yasadigim ulke bakimindan. Doktoruma sordum senin kararin, riskler her zaman var sana birakiyorum dedi …:/

Ben hamilelik öncesi 2 sinovac 1 biontech olmuştum.
Doktorum 2. biontech i olmamı istedi. Mayıs sonunda oldum.

24+3teyim. Ben de 2 hafta önce 3.dozu vuruldum. Doktorum 3.dozum olmadığı için vurulabilirsin dedi. Ben aşının yan etkilerini 1 gece yaşadım. Ateş bulantı eklem ağrısı ve tansiyon olarak. Sabaha kadar 38 in altında tutmaya çalıştım ateşimi parol içerek. Vurulmasamıydım aşıyı acaba dedim ama covid olursam onu hiç kaldıramayacağımı düşündüm. Çünkü astım hastasıyım. Tansiyonum arada bir hala yükseliyor ama aşıdan ya da değil bilemem. Sana vurul veya vurulma da diyemem. Karar senin. Allahım bebeklerimizi korusun

Ben de biraz önce doktoruma sordum, mutlaka 3. dozunu ol ama eylüle doğru ol dedi. Sanırım doğuma yakın olmamı istiyor. Tetenozla arasında 1 hafta olması yeterli dedi bakalım.

Amin

Ben de biraz önce doktoruma sordum, mutlaka 3. dozunu ol ama eylüle doğru ol dedi. Sanırım doğuma yakın olmamı istiyor. Tetenozla arasında 1 hafta olması yeterli dedi bakalım.
Şuan ne kadarlık hamilesin? Bende Eylül u mu beklesem dedim ama okullar açılacak okula giden oğlum var şimdiden koruyuculuk başlasın diye düşünüyorum. Bu hafta tetanoz oldum .Haftaya olurum diye düşünüyorum.

26. Haftadayım. Her şey iyi giderse ekim sonu doğum olacak inşallah. Senin düşündüğün bana daha mantıklı geldi. Okullar en çok yayılan yerler. Ağustosta olman mantıklı. Tabi yine de kendi doktoruna da sor canım.

İnşallah sağlıkla alirsin bebeğini kucağına. Doktorum aşı hakkın çıktıysa aşını ol diyor. Benim doğum Aralık ortasına geliyor. Ama tabi son üç ay koruyuculugu olsun da istiyorum aşının. Galiba en az 6 ay koruyuculugu var İnşallah.

Merhabalar seninle aynı haftadayiz.Bursey sorabilirmiyim Bende iki gündür alt karın ağrısı oluyor ve rahim ağrısı gibide oluyor..Sizdede benzer ağrılar varmı acaba

Merhabalar seninle aynı haftadayiz.Bursey sorabilirmiyim Bende iki gündür alt karın ağrısı oluyor ve rahim ağrısı gibide oluyor..Sizdede benzer ağrılar varmı acaba
Yeni gördüm mesajınızı. Evet benimde kasiklarimda hareketlenme var.Sanki yumurtlayacakmisim gibi. Pazartesi detaylı ultrasonum var. Orada soracağım devam ederse.

3 doz biontech gebelikten önce, 4. Dozu da 30. gebelik haftasında oldum. Sorun olmadı hafif bir kol ağrısıyla geçti. Bebek iyi durumda dün kontrol vardı değerleri, gelişimi normal. Benim gebelikle ve aşıyla ilgisi olmayan kalp sorunum da var, hasta olmaktansa aşı olmayı tercih ettim. Kadın doğum doktorum ve tanıdığım güvendiğim bir ebe aşı olmam yönünde tavsiyede bulundu.

Ben de gebelikten once 3 doz oldum, 4.yu doktora sordm olabilirsin dedi.Ama esim annem vs olma diyor.Emanetimiz Allah a.
Ben henuz insan uzerindeki uuzun vadedeki etkisini bilmiyorken fetuse ne yapacagi hepten mechul diye dusunuyorum .Allah saglikla dunyaya getirtsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…