- 11 Mart 2019
- 226
- 63
- 98
- Konu Sahibi Sunflowerssss
-
Ben hastalığın ilk dönemlerinde geçirmiştim ve ağır geçmişti. Hamileyken aynı şeyi kaldırabilir mıyım o beni biraz korkutuyor.Son üç ay yakalanınca ağır seyrediyormus. Hastaneye yatış, erken doğum gibi.Gecen sene çok haber okumuştum.Herkes farklı birseyler söylüyor kafam çok karışık.Ben de merak ediyorum, kimse olmadı mı acababen 3. yü de olmadım. Sizden daha riskliyim sanırım
Amin24+3teyim. Ben de 2 hafta önce 3.dozu vuruldum. Doktorum 3.dozum olmadığı için vurulabilirsin dedi. Ben aşının yan etkilerini 1 gece yaşadım. Ateş bulantı eklem ağrısı ve tansiyon olarak. Sabaha kadar 38 in altında tutmaya çalıştım ateşimi parol içerek. Vurulmasamıydım aşıyı acaba dedim ama covid olursam onu hiç kaldıramayacağımı düşündüm. Çünkü astım hastasıyım. Tansiyonum arada bir hala yükseliyor ama aşıdan ya da değil bilemem. Sana vurul veya vurulma da diyemem. Karar senin. Allahım bebeklerimizi korusun
Şifa olsun inşallahBen hamilelik öncesi 2 sinovac 1 biontech olmuştum.
Doktorum 2. biontech i olmamı istedi. Mayıs sonunda oldum.
Şuan ne kadarlık hamilesin? Bende Eylül u mu beklesem dedim ama okullar açılacak okula giden oğlum var şimdiden koruyuculuk başlasın diye düşünüyorum. Bu hafta tetanoz oldum .Haftaya olurum diye düşünüyorum.Ben de biraz önce doktoruma sordum, mutlaka 3. dozunu ol ama eylüle doğru ol dedi. Sanırım doğuma yakın olmamı istiyor. Tetenozla arasında 1 hafta olması yeterli dedi bakalım.
26. Haftadayım. Her şey iyi giderse ekim sonu doğum olacak inşallah. Senin düşündüğün bana daha mantıklı geldi. Okullar en çok yayılan yerler. Ağustosta olman mantıklı. Tabi yine de kendi doktoruna da sor canım.Şuan ne kadarlık hamilesin? Bende Eylül u mu beklesem dedim ama okullar açılacak okula giden oğlum var şimdiden koruyuculuk başlasın diye düşünüyorum. Bu hafta tetanoz oldum .Haftaya olurum diye düşünüyorum.
İnşallah sağlıkla alirsin bebeğini kucağına. Doktorum aşı hakkın çıktıysa aşını ol diyor. Benim doğum Aralık ortasına geliyor. Ama tabi son üç ay koruyuculugu olsun da istiyorum aşının. Galiba en az 6 ay koruyuculugu var İnşallah.26. Haftadayım. Her şey iyi giderse ekim sonu doğum olacak inşallah. Senin düşündüğün bana daha mantıklı geldi. Okullar en çok yayılan yerler. Ağustosta olman mantıklı. Tabi yine de kendi doktoruna da sor canım.
Merhabalar seninle aynı haftadayiz.Bursey sorabilirmiyim Bende iki gündür alt karın ağrısı oluyor ve rahim ağrısı gibide oluyor..Sizdede benzer ağrılar varmı acabaMerhabalar .Ben 19 haftalik gebeyim. Gebelik öncesi 3 doz biontech olmuştum. Şuan son doz üzerinden 7 ay geçti.Malum bu sıralar vakalar tekrar artmaya başladı. Aile hekimi 4.doz olma diyor ama kadin doğum doktoru olmalısın diyor.Kafam çok karışık. Hamileyken biontech olanlar doğum sonrası tecrübelerini paylaşabilir mi? Ne yapayım bilemiyorum.
Yeni gördüm mesajınızı. Evet benimde kasiklarimda hareketlenme var.Sanki yumurtlayacakmisim gibi. Pazartesi detaylı ultrasonum var. Orada soracağım devam ederse.Merhabalar seninle aynı haftadayiz.Bursey sorabilirmiyim Bende iki gündür alt karın ağrısı oluyor ve rahim ağrısı gibide oluyor..Sizdede benzer ağrılar varmı acaba
Benimde yarın detaylı ultrasonum.hadi hayırlı haberlerle inşallahYeni gördüm mesajınızı. Evet benimde kasiklarimda hareketlenme var.Sanki yumurtlayacakmisim gibi. Pazartesi detaylı ultrasonum var. Orada soracağım devam ederse.
Amin inşallah hayırlı haberler alalımBenimde yarın detaylı ultrasonum.hadi hayırlı haberlerle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?