Doğuma Hazırlık Gebelikte bitmeyen kanama icin ne yaptiniz arkadaslar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Seda feyza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
190
64
98
31
Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5inci haftamdan beri kanamam oluyor lekelenmem hiç bitmiyor zaten sizler nasıl bir yol izlediniz bu durumda tecruberinizi paylaşırmısınız benimle

Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5inci haftamdan beri kanamam oluyor lekelenmem hiç bitmiyor zaten sizler nasıl bir yol izlediniz bu durumda tecruberinizi paylaşırmısınız benimle
Progestan falan kullanmadınız mi hiç progestan veriyorlar genelde

Bu haftalarda yavaş yavaş kesilecek merak etme. Bebeğin iyi olduğu sürece kanamaların bir önemi yok. Ama tabiki kanama lekeleme görmek mutsuz ve endişeli yapıyor orası kesin.
Progestan iğne kullanıyorum iki doz her gün. Onun cok faydasını gördüm.

Arkadaşlar merhaba . Acilen bilgilerinize ihtiyacım var. Gebeliğin henüz başındayım. Beta hcg degerim 42 idi öğrendiğimde. İki gündür kahverengi kanamam var. Bugün kadın dogum acilde tekrar beta hcg bakıldı 63 e çıkmış. Doktor çok olumsuz konuştu. Sağlıksız gebelik görünüyor muhtemelen düşer diyor. Dünyam başıma yıkıldı. Ilk Gebeliğim. 20 günlük gebelikte 63 çok mu düşük. Çok korkuyorum. Lütfen bana yardım edin:(

Arkadaşlar merhaba . Acilen bilgilerinize ihtiyacım var. Gebeliğin henüz başındayım. Beta hcg degerim 42 idi öğrendiğimde. İki gündür kahverengi kanamam var. Bugün kadın dogum acilde tekrar beta hcg bakıldı 63 e çıkmış. Doktor çok olumsuz konuştu. Sağlıksız gebelik görünüyor muhtemelen düşer diyor. Dünyam başıma yıkıldı. Ilk Gebeliğim. 20 günlük gebelikte 63 çok mu düşük. Çok korkuyorum. Lütfen bana yardım edin:KK43:
Kaç gün arayla verdiniz kanı yavaş yükselmiş e benziyor ama bazen kadınlarda hamileliğin basında yavaş yükseliyor hcg ama lekelenme olması da biraz sıkıntı tabi

Yarın kendi doktoruma danisacagim. Çok başında olduğum halde sağlıksız duruyor düşer falan demesi doktorun beni bayağı üzdü.

Genelde
Yarın kendi doktoruma danisacagim. Çok başında olduğum halde sağlıksız duruyor düşer falan demesi doktorun beni bayağı üzdü.
Yükselmemiş ya çok kimyasal ya boş gebelik yada sağlıksız gebelik vücut bunu anlayıp dışarıya atmaya çalışıyor

Benim bu haftalarda kesilmişti lekelenme ikizlerim kucağımda şimdi... tekrar hamileyim bundada lekelenme oldu ama şimdi sorun yok çok şükür... bisiycik olmayacak inşallah

Teşekkür ederim. Çok üzgünüm şuan zaten:KK43:
Geçen yıl benim de bir kaybim var üzülmeyin rabbimin bize imtihanı elden birşey gelmez insan unutmasa da alışıyor umarım yakın zamanda sağlıklı bebeğimiz olur rabbim kucağınıza doldurur

Geçen yıl benim de bir kaybim var üzülmeyin rabbimin bize imtihanı elden birşey gelmez insan unutmasa da alışıyor umarım yakın zamanda sağlıklı bebeğimiz olur rabbim kucağınıza doldurur
Şimdi doktorumla görüştüm. Ultrasonla baktı. Düşük riskim varmis. İlaçla kurtarmaya çalışacağız dedi. Sabah akşam progestan 100 mg alacağım. Umarım hayata tutunur bebeğim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Back
X