- 4 Nisan 2017
- 190
- 64
- 98
- 31
- Konu Sahibi Seda feyza
Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5inci haftamdan beri kanamam oluyor lekelenmem hiç bitmiyor zaten sizler nasıl bir yol izlediniz bu durumda tecruberinizi paylaşırmısınız benimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan falan kullanmadınız mi hiç progestan veriyorlar geneldeArkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5inci haftamdan beri kanamam oluyor lekelenmem hiç bitmiyor zaten sizler nasıl bir yol izlediniz bu durumda tecruberinizi paylaşırmısınız benimle
Bu haftalarda yavaş yavaş kesilecek merak etme. Bebeğin iyi olduğu sürece kanamaların bir önemi yok. Ama tabiki kanama lekeleme görmek mutsuz ve endişeli yapıyor orası kesin.Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5inci haftamdan beri kanamam oluyor lekelenmem hiç bitmiyor zaten sizler nasıl bir yol izlediniz bu durumda tecruberinizi paylaşırmısınız benimle
Kaç gün arayla verdiniz kanı yavaş yükselmiş e benziyor ama bazen kadınlarda hamileliğin basında yavaş yükseliyor hcg ama lekelenme olması da biraz sıkıntı tabiArkadaşlar merhaba . Acilen bilgilerinize ihtiyacım var. Gebeliğin henüz başındayım. Beta hcg degerim 42 idi öğrendiğimde. İki gündür kahverengi kanamam var. Bugün kadın dogum acilde tekrar beta hcg bakıldı 63 e çıkmış. Doktor çok olumsuz konuştu. Sağlıksız gebelik görünüyor muhtemelen düşer diyor. Dünyam başıma yıkıldı. Ilk Gebeliğim. 20 günlük gebelikte 63 çok mu düşük. Çok korkuyorum. Lütfen bana yardım edin![]()
Sizi üzmek istemem ama kimyasal olabilir 2 gün ara ile iki katına cikmasi gerekirdi rabbim hayırlısını versin5 gün arayla verdim.
Teşekkür ederim. Çok üzgünüm şuan zatenSizi üzmek istemem ama kimyasal olabilir 2 gün ara ile iki katına cikmasi gerekirdi rabbim hayırlısını versin
Yükselmemiş ya çok kimyasal ya boş gebelik yada sağlıksız gebelik vücut bunu anlayıp dışarıya atmaya çalışıyorYarın kendi doktoruma danisacagim. Çok başında olduğum halde sağlıksız duruyor düşer falan demesi doktorun beni bayağı üzdü.
Geçen yıl benim de bir kaybim var üzülmeyin rabbimin bize imtihanı elden birşey gelmez insan unutmasa da alışıyor umarım yakın zamanda sağlıklı bebeğimiz olur rabbim kucağınıza doldururTeşekkür ederim. Çok üzgünüm şuan zaten![]()
İnşallah çok teşekkür ederim.Geçen yıl benim de bir kaybim var üzülmeyin rabbimin bize imtihanı elden birşey gelmez insan unutmasa da alışıyor umarım yakın zamanda sağlıklı bebeğimiz olur rabbim kucağınıza doldurur
Şimdi doktorumla görüştüm. Ultrasonla baktı. Düşük riskim varmis. İlaçla kurtarmaya çalışacağız dedi. Sabah akşam progestan 100 mg alacağım. Umarım hayata tutunur bebeğim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Geçen yıl benim de bir kaybim var üzülmeyin rabbimin bize imtihanı elden birşey gelmez insan unutmasa da alışıyor umarım yakın zamanda sağlıklı bebeğimiz olur rabbim kucağınıza doldurur