gebelikte bitmeyen kanama neden olur

ziley123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
4
5
1
38
Kizlar merhaba 9haftalik hamileyim ama gebeligimi ogrendigimden beri 3veya 4gune yenileyen dinmeyen kanama oluyor ayni sorunu yasayan varmi ben gibi surekli yatiyorum neden kaynaklaniyor olabilir???

Ilk ogrendigimde hafta parcaa seklinde gelmisti ama gecti simdij oylee diil dun gecee oldu notmal kirmiz kanama ama az diil fazla miktarda 3gune proluton depot igne oldugum halde yine ayni sekilde 3 veya 4gune yeniliyor surekli oldumuda bebegimee.bisi lucak.diee korkuyorumm

Ilk ogrendigimde hafta parcaa seklinde gelmisti ama gecti simdij oylee diil dun gecee oldu notmal kirmiz kanama ama az diil fazla miktarda 3gune proluton depot igne oldugum halde yine ayni sekilde 3 veya 4gune yeniliyor surekli oldumuda bebegimee.bisi lucak.diee korkuyorumm
Anladım canım hic bir bilgim yok benim de ilk gebeligim 7 haftalık gecenlerde bende de kahverengi damar gibi parca geldi bir iki tane doktora gittim neden acile gitmedin dedi ama kirmizi degil yani bir de yogun degildi bir daha gelmedi zaten bu arada kalp atisini duydun mu sen ? Ben p.tesi ic organlari gosteren ultrasona giricem cift rahimliyim onu da doktora söylememistim onun icin giricem bakalim ne olacak erken dogum düsük riski yapiyormus cift rahim hakkimizda hayirlisi

Duydum canim kalp atislarini doktra soruyorum 12.haftaya kadar normal yasanir bunlar dio ama sebebini soylrmiyor anlamadim neden kaynaklaniyor..gecmis olsn sanada canim insallah bi sorun olmadan aliriz bebeklerimizi kucagimizaa insallah..ultrason nasil oluyormus ic organlarini gosteren duymamisyim ben hic kacinci haftadaa yapiliyorsa bende yaptirayim

Duydum canim kalp atislarini doktra soruyorum 12.haftaya kadar normal yasanir bunlar dio ama sebebini soylrmiyor anlamadim neden kaynaklaniyor..gecmis olsn sanada canim insallah bi sorun olmadan aliriz bebeklerimizi kucagimizaa insallah..ultrason nasil oluyormus ic organlarini gosteren duymamisyim ben hic kacinci haftadaa yapiliyorsa bende yaptirayim
Sagol canim amin insallah canım doktor ben cift rahimli oldugum icin istedi o ultrasonu normalde yapiliyor mu bilmiyorum rahimin bir tarafinda kese var diger tarafta yok dedi ona bakacak herhalde

Back
X