Gebelikte böbregine kateter takılan varmıııııııııı

belem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
84
0
36
Erzurum
Selam arkdaşlar ben 29 haftalık gebeyi 24 haftalıkken ögrendimki sagböbregimde genişleme var dr um kateter takılması için ürolojiye sevk ettiürolojideki dr 1kaçhafta kontürol altındatutalım bebek çok küçük dedi buarada benim sol böbregim atrofik[doguştan gelişmemiş] ondan dolayı daha riskliymiş bu benim 3. Gebeligim böbregimdeki genişleden degilde kateter takılmaktan çok korkuyorumacamaba bi zararı olurmu bebegime

merhaba canım ben de 27 haftalık hamileyim benim de sağ böbreğimde büyüme varmış. ürolojiye gittim bana da 20-25gün sonra tekrar gel büyüme ve ağrı devam ederse plastik bir boru takalım dedi. kateter dediğin o herhalde.benim ağrım şuan pek fazla yok ve bebeğe de zarar vermedikçe taktırmayı düşünmüyorum.bebeğe zararı yok ama doktor böbreğin daha önemli dedi.inşallah gerek kalmadan sağlıkla doğumdan sonra olur ne olacaksa. gecmiş olsun canım.
i

canım cevap için teşşekür edrim yaa benim büyüme devam ediyor bakalım 33.haftada tekrar kontürole gidecem ne diyecek işallah gerrek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım. büyümenin devam ettiğini nerden biliyosun?gittin mi bir daha doktora? benim ağrım çoktu şimdi gecti.ara sıra arkaya doğru az ağrı oluyor. doktor bol su iç dedi ve böbrek bölgesini sıcak tut dedi belki de onlar iyi geldi.inşallah normale döner ikimizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…