Doğuma Hazırlık Gebelikte böbrek sorunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilfa53

Hayırlısı 🤲 F🩵M #
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
2.482
1.735
333
Rize
İyi günler aranızda benim gibi böbrek sorunu yaşayan var mı 10 haftalık gebeyken abdominal serklaj ameliyatı oldum. Ameliyatta idrar yolu tıkanıklıgı olunca acil stent takıldı sonrasında cok agrı cektim enfeksiyon gecirdim takan doktor olabilir dedi idararım hep kanlıydı şimdi 17 haftaya geldim idrar testimde yine değerlerim yuksek cıktı ama bu sefer agrım yok doktor sadece fitil verdi bana aranızda stent taktıran varmı bu seyler normal mi çok tedirginim ☹

Gecmis olsun. Ben siddetli bobrek agrisi yasadim. Idrar yolu enf dendi. Antibiyotik kullandim. Gunlerce ateslendim. Doktorunuza guveniyorsaniz dıger olumsuz seylere kapayin kulaklarinizi.

Merhaba canım bende abdomınal serklajlıyım masallah ıns bebegıne saga salım zamanında kavusursun yatıyor musun

Merhaba canım bende abdomınal serklajlıyım masallah ıns bebegıne saga salım zamanında kavusursun yatıyor musun
Doktor dinlen dedi bana iş yapma bende kv geldim orda kalıyorum şimdilik bi sorun yok 20 haftaya girdim

Kuzenimin eşi çok çekti, aylarca.
Son 2 ay hastanede yattı ama doğumla beraber bebeği ve kendisi sağlığına kavuştu.
İçinizi ferah tutun, sağlıkla kucağınıza alın.

Kuzenimin eşi çok çekti, aylarca.
Son 2 ay hastanede yattı ama doğumla beraber bebeği ve kendisi sağlığına kavuştu.
İçinizi ferah tutun, sağlıkla kucağınıza alın.
İnşAllah sezeryan da stent cekilcek ama enfeksiyon olması korkutuyor beni

Anladım canım ful yatakta mısın oturuyorsun sadece ıs mı yapmıyorsun dısarı flandamı cıkmıyorsun
İş yapmıyorum bazen yatıyorum bazen oturuyorum dışarı zaten çıkmıyorum doktor dısında korono var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…