Gebelikte bu kadar stres?? Allahim yardim ett

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-158
13
Merhaba, 4 aylık gebeyim eşimle doğru düzgün gezmeyiz 1 gün izni olduğundan hiç birşeye sığdıramayız yapacaklarımızı. Taşınma telâşımız var bayramin 2.günü. eşimin abisi benden haz almaz aramızda birşey geçmemesine rağmen. Bayramin 2. Günü gece annesi babasi kardesleri ile tatile gideceklerini söylemiş eşime sende gel muhakkak demis. Eşimde siz gidin senelik iznimde giderz demis ev tasiycam demis hem gelecek dahi olsam eşim gelir mi belli dgl demis o da ben seni çağırdım eşini çağırmadım demiş. Anneleri zor ikna ettim senin yüzünden gelmezlerse abartsz muhabbetimi keserim demiş bunlar whatsapta konusmuslar bu dediklerimi. Sizce napmaliyim

ne düşüncesiz insanmış, boşverin takılmayın bebeğinize odaklanın

Merhaba, 4 aylık gebeyim eşimle doğru düzgün gezmeyiz 1 gün izni olduğundan hiç birşeye sığdıramayız yapacaklarımızı. Taşınma telâşımız var bayramin 2.günü. eşimin abisi benden haz almaz aramızda birşey geçmemesine rağmen. Bayramin 2. Günü gece annesi babasi kardesleri ile tatile gideceklerini söylemiş eşime sende gel muhakkak demis. Eşimde siz gidin senelik iznimde giderz demis ev tasiycam demis hem gelecek dahi olsam eşim gelir mi belli dgl demis o da ben seni çağırdım eşini çağırmadım demiş. Dolar zor ikna ettim senin yüzünden gelmezlerse abartsz muhabbetimi keserim demiş bunlar whatsapta konusmuslar bu dediklerimi. Sizce napmaliyim
Ne kadar acımasız insanlar var. Gelip Bi işin ucundan tutmuyor da köstek oluyo. Bende inşallah bayramdan sonra taşınacağım. Zaten taşınma stresli Bi olay hele hamileyken insan elini ağır diye bişeye atamıyo bebeğini düşünüyor. Birde hamile insan için söylenecek laf mı bu. Sizi kıskanıyor bence çünkü benim eşimin ailesi de bana bu şekilde yaklaştı. Çocukluğu beraber geçmiş dayısı sen buraya tek gel dedi
Eşim de benim eşimi istemeyeni ben hiç istemem gelmem de dedi yıllardır gitmiyoruz konuşmuyoruz. Bizim gibi bağlı aile olamadıkları için kıskanıyorlar. Bence sizde de böyle eşin zaten demiş gelemeyiz diye. Bazı eşler var karısına ne dense umursamaz bide eşini suçlar yinede eşiniz kestirip atmış. Siz mutlu olun ki eşinizle onlar daha çok sinirlensin.

Eşiniz gidecek mi? Gitmiyorsa gelmeyeceğini söylediyse burda üzülmenizi gerektiren bir durum yok. Keyfinize bakın

Siz en son kavga dövüş küfür evi terketmemiş miydiniz? Güya kaynananızın eşinizin yanında vır vır söylediklerinden ötürü….ne ara barıştınız?eşiniz eğitime gitmeyecek miydi?

Merhaba, 4 aylık gebeyim eşimle doğru düzgün gezmeyiz 1 gün izni olduğundan hiç birşeye sığdıramayız yapacaklarımızı. Taşınma telâşımız var bayramin 2.günü. eşimin abisi benden haz almaz aramızda birşey geçmemesine rağmen. Bayramin 2. Günü gece annesi babasi kardesleri ile tatile gideceklerini söylemiş eşime sende gel muhakkak demis. Eşimde siz gidin senelik iznimde giderz demis ev tasiycam demis hem gelecek dahi olsam eşim gelir mi belli dgl demis o da ben seni çağırdım eşini çağırmadım demiş. Anneleri zor ikna ettim senin yüzünden gelmezlerse abartsz muhabbetimi keserim demiş bunlar whatsapta konusmuslar bu dediklerimi. Sizce napmaliyim
eşiniz mi söyledi onun söyeldiklerini size

Back
X