Gebelikte bulantı ve kusma

greenz11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
42
15
6
29
Merhaba hanımlar, gebelikte bulantı ve kusma yaşayanlar var mı?

Bulantılarda neler yapıyorsunuz, ben direk uyumak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı bu konuyla ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende o durumdayım anca yatarak iyi oluyorum bulantı hapı verdi doktor gece yatmadan 2 tane içiliyor ama pek faydası yok leblemi tuzlu çubuk krekarr bastryo

Merhaba ben yaşıyorum maalesef ki geçmiyor uyumak daha kötü ediyor ben her akşam serum takıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yaşıyorum maalesef ki geçmiyor uyumak daha kötü ediyor ben her akşam serum takıyorum
Ayni seyleri bende yasiyorum gercekten cok zor. 12 haftalik gebeyim ve asiri bulanti ve kusma yasiyorum. Hayat cok zor bulantiylaaa

Kızlar bana prilam iyi geldi. Doktorunuza sorun tavsiye ediyorsa sizde kullanın. İnsallah geçer. Allah sabır versin bütün hamilelere

17. Haftamdayım bulantı, kusma devam ediyor. 6. Haftadan beri böyleyim. 12de sonra geçer dediler sabrettim geçmedi, 16 bitsin dediler bitti geçmedi. Bekliyoruz bakalım..

Ceviz bulantimi azda olsa azaltti birde soğuk su iyi geliyordu ama yinede kusmalarimin önüne geçemedim. doğumuma 15 gun var ve hala devam ediyor . Benimde 5. Haftafa basladi bulanti ve kusma . doktorum 12. Haftada gecer demisti ama gecmedi. Umarim dogumdan sonra geçer

Ben ilk 3 ay hiç kusmadim sadece 1 hafta midem bulandi o kadar.
20.haftadan sonra hergun istikrarli bir sekilde kusuyorum. Sabah aksam gece farketmiyor. Buda benim şansim tabii koca gobekle daha kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…