öncelikle hayırlı olsun .herkesin farklılık gösterir canım kızımda 18.haftaya kadar çok şiddetli gecirdim oğlumda ise kızımdaki kadar şiddetli degıldi ama her sabah kusma rutinim vardı 27.haftaya kadar sürdü
Benim de kızımda inanılmaz bulantılarım oldu ama 16. Haftaya girdiğim gün bıçak gibi kesildi. Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun ama sonu çok güzel olacak bunu bilince insan daha kolay atlatıyor
33 haftalık hamileyim , kız bebiş :) Hiç midem bulanmadı :)teşekkur ederim:)gercekten çok zor .Kiz bebeklerde daha çok bulanti oluyormuş diyorlar belki benimde kizdir)
belkide bünyeden aslidir bulanti33 haftalık hamileyim , kız bebiş :) Hiç midem bulanmadı :)
merhaba gebelik tarihlerimiz aynı sanırım bende sürekli koku ve bulantı var bi çözüm bulabildin mi8+5 gunluk hamileyim ama çok kotu bulanti ve koku hassasiyeti var .Sizde kaç haftada geçmişti bu bulanti?
Max 2 hafta midem bulandı bebeğim kız ve total 1 kere kustum o da yemek dokunmuşteşekkur ederim:)gercekten çok zor .Kiz bebeklerde daha çok bulanti oluyormuş diyorlar belki benimde kizdir)
bünyeyle alakaliymiş demekki benm ilk hamileliğimdede ayniydi ((Max 2 hafta midem bulandı bebeğim kız ve total 1 kere kustum o da yemek dokunmuş
ilaç etki etmiyor ayni geçmedi yediğimi çikariyorm aşiri koku hassasiyetide varmerhaba gebelik tarihlerimiz aynı sanırım bende sürekli koku ve bulantı var bi çözüm bulabildin mi
bende bulantı var kusma yok çok şükür ama aşırı koku hassasiyetim var herşey kokuyor aşırı mide yanmamda oluyorilaç etki etmiyor ayni geçmedi yediğimi çikariyorm aşiri koku hassasiyetide var
Arastirmalara göre bu erkeğin enzimlerinden kaynaklaniyormuş. Erkeklerin hicbir seye faydasi yok ya hep zararbünyeyle alakaliymiş demekki benm ilk hamileliğimdede ayniydi ((
Arastirmalara göre bu erkeğin enzimlerinden kaynaklaniyormuş. Erkeklerin hicbir seye faydasi yok ya hep zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?