Gebelikte bulantılar

Kuzum takribi 6. Haftada başlıyor sebebi de bebeğin kalp oluşumu başladığı içinmiş doktorum demişti. Kimilerinin 1. Trimester yani 12. Hafta bitince kalp oluşumu tamamlandığı için bitiyor bulantı kiminin devam ediyor. Ama hiç bulantı yaşamayan da var tabi onlar çok şanslı 😭

Kuzum takribi 6. Haftada başlıyor sebebi de bebeğin kalp oluşumu başladığı içinmiş doktorum demişti. Kimilerinin 1. Trimester yani 12. Hafta bitince kalp oluşumu tamamlandığı için bitiyor bulantı kiminin devam ediyor. Ama hiç bulantı yaşamayan da var tabi onlar çok şanslı 😭
Hmmm. Altıncı haftada demek. Anladımm. Bakalım benim bulantı yok diye endişeleniyorum sağlıksız mı acaba diye. Daha hiç doktora görünmedim. Son adetten itibaren sayınca 4+5 deyim. Hcg kaç oldu arttı mı merak ediyorum. Adetim geçeli altıncı gün. Bulantın yoksa günün geçmiştir diyorya kayınvalidem :)

Bende 6+2 deyim daha kese ve kalp için gtmedim.bulanti yoktu cok korkuyorum saglikli gebelik deglmi diye. Ama sabah bi midem karisti aman tövbe demicem bulantim niye yok diye. Cok kötü biseyms

Benim 5 haftalıkken başladı azar azar..
Şimdi iyice arttı daha kötüye gider mi diye düşünüyorum..
Inan ne yedigimden tat alıyorum ne ictigimden..
Allah yardımcımız olsun olmaması Daha iyi 🙄

Bende 6+2 deyim daha kese ve kalp için gtmedim.bulanti yoktu cok korkuyorum saglikli gebelik deglmi diye. Ama sabah bi midem karisti aman tövbe demicem bulantim niye yok diye. Cok kötü biseyms
Aynen ya. Bugün üç saatlik yola çıktım midem bulandı tutmazdı o yolda hiç. Ve dedim cidden çok zor

Ben bir çözüm bulamadım azar azar sık sık yedim sağlıklı besinler tüketmeye çalıştım tuzlu çubuk kraker leblebi nohut tesir etmedi ara ara bol tuzlu çekirdek yiyorum biraz iyi geliyor ama şimdi oda iyi gelmiyor bende 12 haftaya kadar çekerim diyorum

Back
X