Gebelikte burun tıkanıklığı

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Arkadaşlar grip oldum ve 1 haftadır burun tıkanıklığım geçmedi hiç bu kadar uzun sürmezdi gece uyuyamıyorum. Otrivine pediatrik burun spreyi çocuklar için olanı zararsız diyorlar. Başka öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar grip oldum ve 1 haftadır burun tıkanıklığım geçmedi hiç bu kadar uzun sürmezdi gece uyuyamıyorum. Otrivine pediatrik burun spreyi çocuklar için olanı zararsız diyorlar. Başka öneriniz var mıdır?
Ay ben iki hafta çok kötü griptim okyanus suyu denedim ama hiç açmadı. Otrevine ile çözüm buldum canım. Doktoruma danışıp Normal otrevine kullandım.

doktorum geçen hafta bruno okyanus suyu önerdi.. prospektüsünde hamilelerde ve emzirenlerde kullanılabileceği açıkça yazıyor bu yüzden ilaç ismi konusunda çekinmedim yazarken. yine de doktorunuza danışın. bana fayda sağladı..

Canim doktor bana kesinlikle kullanma demisti o spreyleri hamileyken. Bende zeytinyag damlattim burun deliklerime inanilmaz ise yariyor hic ilaclara kimyasallara girme zeytinyag damlat goreceksin eahatlatacak.

Hatta doktoruma soyledim aaaa hic duymadim ama ise yaradiysa hastalarima onericem dedi. Sonrasinda soyledigim herkes aynen rahatladi cok iyi geldi

Burun bantlarını tavsiye ederim ilk hamileligimde çok faydasını gördüm...

Back
X