gebelikte buscopan plus kullanımı

simge12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
24
0
86
Diğer
arkadaşlar ben 15 haftalık gebeyim ishal olduğum ve karnım kramplar olduğu için dahiliye doktoru buscopan plus verdi ben bir kez aldım ama bu ilacın gebelikte güvenilir olup olmadığını bilmiyorum bu ilacı gebeyken kullanan varmı beni aydınlatırsaız bilgilerinizle sevinirim

C sınıfı bir ilaç. Bunun anlamı hayvan deneylerinde ilaca uzun süreli maruziyetin fetus üzerine yan etkileri söz konusu olabildiği bulunmuş, ancak insanlar üzerinde yeterli veri yok. Bir kez kullanım muhtemelen bir problem yaratmayacaktır ama devam edilmemesi gerekiyor.

bunu en iyi doktorun bilir.mutlaka doktorunu arayıp sor.herkesin bünyesi hamileliği farklıdır.başkasına kötü gelen ilaç sana iyi gelebileceği gibi tam tersi de olabilir.1 kere kullanmakla bişey olacağını sanmam ama burda kulaktan dolma bilgilerle hareket edeceğine takip eden doktorunu arayıp sor kullanabilirmiyim diye.can taşıyoruz içimizde ihmale gelmez.ben zararlı olmadığını bildiğim bi ilacı bile almadan önce mutlaka doktoruma danışırım.

bencede canım prospektüsüne bak ve mutlaka doktora sor banada başım ağrıdığı ilaç önerdiler ama ben kullanmadım kaç kere doktoruma sordum bana ilaç tavsiye etmedi hiç. ishalin için de leblebi yiyebilirsin. 1 kase yoğurtun içine 1 kaşık nişasta karıştırıp yiyebilirsin ishale iyi gelir.ayaklarının altına sıcak su torbası koy kramplarına iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…