Gebelikte carpinti halsizlik vs..hareket edemiyorum.

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
Selam herkese..
30.hafta icersindeym, yaklasik bi 10gundur carpinti,halsizlik.kaslarda yorgunluk vs hssediyorum. Yani yatip.dinleniyim desem de yatarken bile rahat degilim her daim yoruluyorum. Sanki boynunuz tutulur da yatsaniz da gene rahatsz olursunuz ya onun gibiym. Gogsume birseyler oturuyor sanki nefes alamiyorum,sanki bi agirlik cokuyor..
Ustumu cikarirken bile kollarim baya yoruluyor. Sizce nedeni nedir? Doktora kontrole gttigimde hicbirsey kullanmadigimi duyunca demir magnezyum kalsiyum ilaclari yazdi.. Acaba onlari kullaninca duzelcek miuim ki..
Var mi benim.gibi olan?
Hareket edemyorum,yuruyus vs hic yapamiyorum...

Canim bendede ayni problem var tam olarak anlattigin seylerin aynisini tipatip yasiyorum doktora sadece gucsuzluk yorgunluk var dedkm normal artik onlar diyip pek ustelemedi .ilaclarini kullaniyormusun bir degisiklik varmi?

Bende de aynısı olmuştu hamileyken. Kansızlıktan oluyormuş. Demir hapını günde iki doza çıkarmıştık, iyileşmiştim. Geçmiş olsun.

Canim bendede ayni problem var tam olarak anlattigin seylerin aynisini tipatip yasiyorum doktora sadece gucsuzluk yorgunluk var dedkm normal artik onlar diyip pek ustelemedi .ilaclarini kullaniyormusun bir degisiklik varmi?

Ilaclarla bi degisiklik olmadigini farkedip.. bi kismini biraktim. Mesela demiri icmiyorum.2gundur. Afedersiniz siyah ishal yapmisti beni,panik olmustum. Ben de madem bi ise de yaramyo dedm icmedm 2gun :(
Ilaclari kullaninca da gecmiyo. Kalbim.carpmasa yorgunlgu pek onemsemiycem ama, yatamyorum oturamiyorum nefes alamiycak gibi oluyorum kalbim hizli atinca...
Siz hangi ilaclari iciyorsunz?gunde kac kere aliyorsunuz? Kalsiyumda da cok yuksek miktarda d vitamini varmis,ilacin kagidinda gebelikte zararli olabilir falan yaziyodu zaten. Ona da sinir oldum :(

Bende de aynısı olmuştu hamileyken. Kansızlıktan oluyormuş. Demir hapını günde iki doza çıkarmıştık, iyileşmiştim. Geçmiş olsun.
Peki 2doz demir hapi.... iiiiimmm.. afedersiniz de,sey oldu mu sizde de siyah ishal :oops:
Ben zarari oluyor diye panik yaptim bende oyle bir yan etkisi oldu da...

Ilaclarla bi degisiklik olmadigini farkedip.. bi kismini biraktim. Mesela demiri icmiyorum.2gundur. Afedersiniz siyah ishal yapmisti beni,panik olmustum. Ben de madem bi ise de yaramyo dedm icmedm 2gun :KK43:
Ilaclari kullaninca da gecmiyo. Kalbim.carpmasa yorgunlgu pek onemsemiycem ama, yatamyorum oturamiyorum nefes alamiycak gibi oluyorum kalbim hizli atinca...
Siz hangi ilaclari iciyorsunz?gunde kac kere aliyorsunuz? Kalsiyumda da cok yuksek miktarda d vitamini varmis,ilacin kagidinda gebelikte zararli olabilir falan yaziyodu zaten. Ona da sinir oldum :KK43:
Gebelik olunca doktor dorduncu aydan itibaren kan demir hapi vermisti onu kullaniyorum sadece kan testinde filanda kansizlik gibi bir durum olmayinca hic aklima gelmedi ondan olacagi ama kotuyum yani telefonla simdi yazarken bile o kadar yoruluyorki kollarim.ve uykudan bole tam kramp gibi degil ama kalcam filan agriyarak uyaniyorum.bes hafta var dogumuma hayirlisiyla bir bitseydi .demir hapi kullandigimdan beri benimde diskim yesil afedersiniz ama normal bir durum diye biliyorum bunu doktora sormadan birakmasaydiniz keske ilaclarinizi

Bunu ogrendigim iyi oldu demir hapimi yine icerim yanindada uzum pekmez gibi kan yapici besinler tuketmeye dikkat edeyim bende insallah duzelir.doktormu soylemisti size demir eksilikliginden olur iki doza cikaralim diye

Back
X