• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çatlak oluşmaması için ne yapmalı

Marla91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
213
113
53
34
Arkadaşlar çatlak oluşmaması için kullandığınız herhangi bir ürün var mı?

Bol su için ve karnınıza, kasıklarınıza gebeliğinizin 15.haftasından itibaren sabah akşam avokado yağı sürün.

Merhaba .
Gebelikte pehlivan gibi yağlandığım için şükür ki bir tane bile çatlağım oluşmadı.:KK36:
Badem yağı,zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı karışımını her sabah uyandığımda ve akşamları sürdüm.
Ayrıca çatlak kremi olan Lierac kullandım. Dönüşümlü olarak bunları kullandım. :KK25:

Bende gram catlak yok, daimi olarak bebeyagi surdum her gece. Onun etkisi mi yoksa cildimin yapisi mi bole bilmiyorum sezeryandan sonrada cok cabuk iylesti cildim gecenlerde ameliyat oldum ondan sonrada hemen iylesti. Sanirim %70 cildinizin yapisiyla alakali bole seyler

Hamileligimin 3. Ayindan itibaren sabah aksam krem yag kullandim donusumlu. Sabah krem kullaniyorsam aksam yag gibi. 6. Aydan itibaren bu sayiyi 3 e cikardim gunde 3 kez surdum krem ve yaglar cesit cesit. Son aylara geldigimde ise ne zaman ihtiyac duyduysam. Baktim cildim kurumus ve kasiniyor hemen surdum. Kisaca her daim nemli tutman lazim ve bol su. Hic catlamadim.

Ülkemizdeki Lierac içinde paraben, zararlı maddeler var. Avrupadakilerde yok. O sebeple asla kullanmam. Bebe yağları içinde de zararlı maddeler var. Bilimsel araştırmalarda badem yağının rahim kaslarını uyarıcı etkisi var. Zeytinyağı, soğuk sıkım avokado yağı mistir candır 🥰

genetikle alakalı, 3. gebeliğim bol su da içmem krem hiç kullanmadım yağ da ama hiç çatlağım olmadı. teniniz buna yatkınsa ne yapsanız da çatlar

Back
X