gebelikte çatlaklar için neler kullandınız??

zillican

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
52
1
96
hanımlar kullanıpta işe yarayan yada yaramayan önerileriniz neler?

aktar bana bir cok bitkini yagindan olusan bir karisim hazrilamisti karnim ve ust bacaklarim dahil her yerime her gece suruyordum. kakao yagi ve havuc yagini hatirliyorum. veee catlak matlak yok hic dogum yapmamis gibi oldu kardim kilolarimida verince

benim cildimde cok hassas pul pul dökülmeye basladı hamilelikte.. doktorum erkenden basla dedi kakao yağını tavsiye etti..

eşim kozmetik üzerine çalışrığı için en pahalı nemlendirici ve çatlak kremleini kullanmama rağmen çatır çatır çatladım.Bu bünye v e cilt meselesi kızlar

bende çatladım canım bünye ve kilo alımıyla ilgili canım. son hafta çatladım 23 kilo aldım demekki az alsaydım çatlamayacaktım

En kolay ve ucuz yolu vazelin...

ben galiba 3 tane harcamışımdır.. çok yoğun nemlendiriyor, ama kararma yapıyor ( tabi bunu doğumdan sonra anlıyorsunuz ama geçiyor)

bende çok az çatlak oluştu oda kaşıdığım için. Genetik olarakta olamsı lazımdı zaten çünkü annemde de var

canım ben çattlaklar için servet dökenlerdenim ama sana kötü haber eğer genlerinde varsa ve derin de esnek değilse oluyo ne yaparsan yap
ben lierac diye bi krem kullandım chicco mamma dona kullandım
kakao yağı
acı badem yağı
mustela
hiçbiri işe yaramadı bi dönem bepanthen merhem de kullandım biraz ii oldu sanki

ayrıca ben 15 kilo aldım ama daha az da alsam olurdu sanki bilmiyorum

bebe yağıda iyi geliyormuş galiba..kullanan varmı??

ben badem yagı bazen bebe yagı kullanıyourm su an 7 aylıgım daha sukur catlak falan yok ama son ay ne olur bılmıyorum beklıyoruz...

eczanelerde satılan çatlak ürünlerinin ekstra bir faydası varmı sizce? yoksa hepsinin amacı nemlendirme deyip bebe yağı veya diğer nemlendiriciler de aynı işi görürmü dersiniz?? karar veremiyorum bir türlü..

Ben 14 haftalık hamileyim lierac basladım önlem olarak. Doktorumla bunu paylaştım yeni kongreden dönmüştü bunun ciltteki kolajen miktarıyla alakalı oldugunu söyledi.Yanı ne yaparsan yap catlayacaksan catlarsın demeye getirdi. Yalnız bebe yagının bır faydası olmayacagını bılıyorum çünkü benim cildim normaldede kuru her banyodan sonra sürüyorum bornozu giyip cıkardıktan sonra yine aynı sadece anlık rahatlama saglıyor. Nemlendırme ıcın la roche posay lıpıkar baum kullanıyorum çünkü lierac jel kıvamında bişi nemlendirmeyle alakası yok. Çatlamayla ilgili sonucları ve ürünün faydalarını ilerleyen zamanlarda görecegiz.. Hepimize çatlaksız hamilelikler diliyorum...

tüh ya demek bebe yağı nemlendirmez diyosun..bende en azından bebe yağı kesin işe yarar diye onu alacaktım...şu lierac adını da çok duyuyorum bilsem gerçekten işe yarayacağını hemen alcamda...

peki normalde kullandığımız vücut losyonları nemlendirimi acaba? mesela dove, nivea gibi markalar..yoksa çocuğa bir zararı olurmu acaba??

kızlar dediğim gibi isterseniz çok para dökün faydasız.Benim annem halaları hatta babaannemde bile çatlak yokmuş ozamanlarda kullandığımız bu kremler mi varmış ama vücut yapıları esnekmiş.Ben o kadar çatlak kremlerini kullanmama rağmen mideme kadar çatladım.ayrıca ikiz gebelik olmasına rağmen 15 kilo aldım fazla olduğunu da düşünmüyorum.Anlayacağınız ne yaparsanız yapanız çatlak olacaksa olacak olmayacaksa ne güzel bir hamilelik derim

Bır zararı olacagını sanmıyorum sadece bu tip kozmetiklerin vücüdün ph dengesıyle uyumsuz olduguna ınanıyorum bu yüzden de dermokozmetık tercıh edıyorum ben tıpkı market sampularını ıcınde deterjan katıklı maddeler oldugu için tercıh etmedıgım gıbı. Çatlak meselesıne gerı dönecek olursak evet catlayan her halükarda çatlıyor fakat ben sonradan acaba sürsem bısı degısırmıydı zannını yasamak ıstemıyorum mutlaka bır faydası var kı bu ürün yıllardır gözde bıcımde kullanılıyor bazı hekimler tarafından bile öneriliyor. Eğer bu tip kremlere ayıracak bütcen yoksa badem yagı avakado yagı ve bugday yagını karıstır ve günde bir kere sür oradaki dokuyu kuvvetlendırecek ve nemlendırecek bır formül... saglıcakla kal...

haklısın sonradan pişman olmamak için elinden geleni yapmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…