Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim bir tesellim var; hayatım boyunca yağlı ciltten çekmediğim dert kalmadı; sivilce mi dersin siyah nokta mı dersin parlama mı dersin.. okuldayken başımı deftere koysam poaça gibi yağ izi kalırdı... hep bana nemlendirici satmaya çalışan tezgahtarlarla kavga ettim.. aldıklarımı hiç kullanamadım...
uzun lafın kısası; acaba bana yıllardır çektiren bu yağlı cildim ömrümde ilkkez bana bi kıyak geçip çatlaksız ya da en azından az çatlaklı bir hamilelik geçirmeme yardımcı olur mu dersiniz?
şuan 5. ayın içindeyim ve karnıma devamlı bakıp duruyorum ama hiç çatlatlık yok.
Bu aydan sonra olur mu bilmiyorum ama kullandığım hiçbir krem yok...
Ben de lierac kullanıyorum. 7 tüp bitirdim. 8. aya kadar tek çatlağım yoktu. Fakaaattt 36. haftamda göbeğimin altı çatır çatır çatladı. Demek ki çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun, en iyi kremler bile buna engel olamıyormuş. Çatlaklarım şimdilik kırmızı görünümde, doğumdan sonra geçeceğini sanmıyorum. Sadece kırmızı renk beyaza dönüşür diye düşünüyorum. Allahım hasetten çatlatmasın, buna da şükür :))
benim göğüslerimin alt kısımları fay hattı gibi , bacağımın arası ve kalça kemiği kısmım çatladı ama karnımda henüz bişi yok
göğüslerimdeki çatlaklar çok derin bakınca epey moralim bozuluyo
33.haftama girdim