gebelikte çatlaklar

bende 31 haftalık hamileyim şuana kadar 6 kilo aldım..sadece banyodan sonra bebek yağı sürüyorum bolca,, sonrasında da nemlendirici henüz hiç çatlağım yok..ama neyse ki genlerimde de yok..bi sürpriz yapıp son haftalarda başlamaz inşallah...

ama fazla kilo almanın ve sadece hamilelikte nemlendirip öncesinde hiç krem kullanma alışkanlığınızın olmaması da çatlaklara sebep olur diye düşüüyorum................

arkadaşlar bişey sormak istiyorum her ay düzenli olarak adet oluyorum adetimin dün olması gerekiyodu olmadı. bugün test yaptım negatif cıktı. gecen ayda normale göre daha az adet olmustum sizce hamilemyim...

ayyyyy mesajları okuyunca gögsüme bi ağırlık geldi oturdu... :)) benim cildim cok cok kurudur azıcık krem sürmeyim pul pul dökülür.. 5 haftalık hamileyim.. çatlaklar olucak biliyorum ama mesajları okumak canımı sıktı :))) badem yağı cok faydalı diye duydum şimdiden başlasam fena olmayacak galiba...

hamile kaldığımı öğrendiğimde aklıma hemen oluşacak çatlaklar geldi. arkadaşlarım kullandığı ürünler hakkında bilgi verdi. bende hergün göğsüme ve karnıma badem yağıyla kakao yağı sürdüm. 36 haftaya kadar çatlak oluşmadı. bende bıraktım. ama 39. haftada acayip kaşıntı başladı karnımda. farkettim ki karnım çatlamış bu sürede.keşke devam etseydim. ama göğüs te bi sıkıntı yok. ne çatlak oluştu nede sarkma..

ah ah ah bende badem yağı kullanıom ama aklıma gelirse göğsümün altında kırmızı fay hatları belirdi şimdiden daha 15.haftadayım şimdiden böyle olursa dogumdan sonra neye benzicem bilmiom adam beni yataktan atıomuş:) şaka tabi, ama aynada kendime bakamam herhalde

Şuan 19 hafta olduk..
Annemde ve ablamda yok...
55 yaşında annem..ve teyzelerim gögüslerinde sarkma yok

Ama annem devamlı "cire aseptin" kullanmış kimseye sormadan
Bana da kullan diyor.. Benim cildim sıkı imiş... Çatlarsın diyo :sinifsinif:

Ben aklıma gelirse " vazelin" sürüyorum..Ama oldum olası korkarım vazelinden..
Bide Kullanacağım kremin bebeğe zararı olur diye korkuyorum...
Evde saf zeytin yağı var..üreticiden bizzat aldık.. Sürcem ama iğreniyorum yaaa ..vıcık vıcık mafoldumben

Kızlar ben doğum yapalı bugün 2 hafta oldu..Bebeğim normal doğdu
Hiç çatlağım olmamış..
Susam ve zeytinyağını kullandım..bide bolbol yürüdüm..

37 haftalık hamileyim aynaya baktığımda hala çatlak tarzı bişey göremiyorum
ama arkadaşım da diyorki göbek gerginken belli olmuyor çatladığın
doğurduktan sonra ortaya çıkıyorlar diyor...
bu duruma siz ne diyorsunuz ben şimdi çatlamadım diye sevineyim mi
yoksa hele bi doğurda gör mü diyorsunuz

bu arada 6. aydan itibaren sadece badem yağı kullandım
ayrıca benimde çok yağlı bir cildim vardır

Kızlar ben doğum yapalı bugün 2 hafta oldu..Bebeğim normal doğdu
Hiç çatlağım olmamış..
Susam ve zeytinyağını kullandım..bide bolbol yürüdüm..

allah anali babali büyütsün bende 38 _3 günlük hamielyim catlagim olmadi hamileligim basindan sonuna kadar tüm vucudumla ilgilendim catlak yagi vucut yagi kesinlikle eksik etmedim hic bir yerimde catlak olmadi ama bakalim artik son haftalrda cok catliyormus diye duymustum artik hayirlsii

Back
X