Gebelikte cefaks 500 mg kullanan

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Merhaba arkadaşlar gebelikte idrar yollarımda iltihap çıktı lökosit progestan kullanıyorum Fakat kültürüm de üreme olmadı Hamdolsun doktor Lökosit içinn cefaks verdi içenn hamişlerden bilgi alabilirmiyim isteyen herkes sağlıkla kucaklaasın bebişini Çok Aminn

Ben kullandim domuz gribi oldugumda onun oncesindede 1000lik amoklavin kullandim.

Anladım canımm doktor lökosit içinn veerdide bunuu merak ettim kullanılıyormu diee içtim bende Şifaa niyetine
Doktorun verdiyse elbette kullaniliyodur antibiyotik neticede canim kafani bulandirma. Hemde cok düşük mg vermis...

Doktorun verdiyse elbette kullaniliyodur antibiyotik neticede canim kafani bulandirma. Hemde cok düşük mg vermis...
Evett canımm sabah akşam Şifaa niyetine içiyorum artık bu doktor da vermedi vermedi yenii veriyor geçende bol lökositti 15 gün öncee şimdi ilaç verdi aynıı çıkınca canımm Bebişler sağlıkla ilerlesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…