Gebelikte Çikolata kisti

nusemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
64
2
48
Ankara
merhaba arkadaşlar;
şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. inanılmaz mutluyum fakat aklımda bir çok soru var. ilk doğumumu 2007 yılında yaptım ve son 2 yıldır iki kez kistten ameliyat oldum. şuanda da en son 5 cm olan çikolata kistiyle hamile kaldım :44::44:
daha önce veya şuan benim durumumda olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendiriseniz çok sevinirim

Arkadaslar merhaba bana yardimci olmanizi istiyorum cunku yillardir icimi kemiren bi sorunum var...cikolata kistim vardi ve doktorlar ameliyat etmek istemedi cunku ameliyat olan bi cok insan daha sonra hamile kalamiyor.bende dogal yollarla kistleri eritmeye calistim,aslinda bu kistlerle hamile kalmak kistlerden kurtulmak icin daha iyiymis,ve bi aylik evliyim hamile kalmak istiyorum kistle hamile kalmam mumkun mu lutfen bana yardimci olun cunku bu konu beni cok mutsuz ediyor 😢😢😢

Ben evlendikten 2 ay sonra yani 3
Ayimda hamile kaldim.6cm cikolata kistim vardi..Kendini uzme rahat ol ve dua et..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnan beni cok mutlu ettin...Allah cocugunu sana bagislasin.bu konu beni o kadar uzuyorki internetten okuyunca dahada urkutuyor.peki herhangi bi kur kullandin mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnan beni cok mutlu ettin...Allah cocugunu sana bagislasin.bu konu beni o kadar uzuyorki internetten okuyunca dahada urkutuyor.peki herhangi bi kur kullandin mi ?

Ben de burda okudugum yorumlar yuzunden cocugum olmayacak saniyordum 2 ay denedim olmayinca yillarca denemisim de olmuyormus gibi agladim strese girdim sonra da zaten benim cocugum olmaz diye bosverdim ama 3.ayimda bir baktim hamileyim.. insallah 2 hafta sonra da bebisim dogacak.. Lutfen internette okudugun herseye inanma.Icini ferah tut.Bebek sahibi olamamada stres en buyuk dusman. Strese yenik dusme.. Sevgiler

Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim inan bni cok mutlu ettin Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.benim bu korkulari biran once yenip uzerimden atmam gerekiyor...bi kac kur kullaniyorum insallah etkisini gorurum

Tesekkur ederim insallah sen de en kisa zamanda bu guzel duyguyu tadarsin.. Ben herhangi bir kur kullanmadim bu arada..

aaaaa cok sasirdim cunku cikolata kisti varken gebelik olmuyo diye biliyorum cunku komsum da iki kez ameliyat oldu bu yuzden kistler alindiktan sonra hamile kalabilirsin demistii mucize olmus demekki

Arkaaslar mrb benmde 2cm cikolata kistim var..dr lar tup bebek yada ameliyat diyorlar..ben ameliyat olmak istemiyorum..kisti olup dogal yolla hamile kalan varmi? Hsg de cekildi tupler acikmis...sizce ufakta olsa sansm varmi?kisti olup film cekildikten sonra hamile kalan varmi?

Ben dogal yollardan kaldim canim 6cm cikolata kistim vardi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…