Gebelikte cinsel ilişki

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar 6 haftalık hamileyim doktorum cinsel ilişkinin bir sorun olmayacağını söyledi ve yasak değil yapabilirsiniz dedi ben bu ilişkilerde bazen orgazm oluyorum çok utanarak söylüyorum ilişki sonrası kanaması olan var mı olduysa kaç saat içinde oldu yardımcı olursanız sevinirim

Bende gebeliği öğrendikten sonra çok korkarak yapmıştım ama kendini korkutma.kanama filan olmadı normal günler gibi. pozisyona dikkat edin sadece.bi de tabi gün aşırı yapmasanız iyi olur 🙂

Bende gebeliği öğrendikten sonra çok korkarak yapmıştım ama kendini korkutma.kanama filan olmadı normal günler gibi. pozisyona dikkat edin sadece.bi de tabi gün aşırı yapmasanız iyi olur 🙂
Rahim resmen kasıldı bende orgazm yaşadım istemeden çok üzüldüm hemen fitil koydum hatta umarım bi şey olmaz 😔🤲🏻

Orgazm olmanız sıkıntı değil ki. Bende oluyorum da hiç kanama falan olmadı. Bence doktorunuza danışın bu durumu kanama olması normal değil

Evet ama uzun kasılma yaşadım ilk kez uzun zamandır yapmıyorduk diye sanırım 6-7 saniye sürdü elimle tuttum düşünün yararı olacaksa sanki çok korktum sanırım
Orgazm olmakla doktorun kasılma dediği şey çok farklı, fitile filan gerek yok orgazm oldunuz diye, hamilelikte cinsellik daha yoğun yaşanıyor bu doğal birşey, orgazm olmak bebeğe zararlı değil

Orgazm olmakla doktorun kasılma dediği şey çok farklı, fitile filan gerek yok orgazm oldunuz diye, hamilelikte cinsellik daha yoğun yaşanıyor bu doğal birşey, orgazm olmak bebeğe zararlı değil
Fitilin bi zararı var mıdır ki rahatlatır dedi açıkçası orgazm kasılmasıyla düşük riski olan kasılma arasındaki farkı bulamıyorum araştırıyorum bi türlü bulamıyorum

Back
X