bana doktorum doğuma 20 kalana kadar sorun yok demişti. bazı kadınlarda ilk 2-3 ay riskli olabiliyor. doktor zaten bu durumlarda uyarıyor. risksiz durumlarda içine boşalmadada sorun olacağını sanmıyorum. doğuma yakın zamanlarda ilişkinin yasaklanması erken doğumu tetikleyebiliyor. ama yinede doktora danışmakta fayda var.
eğer gebeliğinde riskli bi durum yoksa bi sakıncasının olduğunu sanmıyorum..son güne kdr yapanlar var..açıkcası bnde şimdiye kdr hiç kaçınmadım..rahime boşalmadada spermdeki bitakım maddeler erken doğumu tetikliyomuş diye biliyorum ama son zmnlarda olabilir..sn yine dr.una danış eğer bi problemin yoksa gebelikle ilgili oda izin verir..gerçi dr.lar biraz pimpirikli oluyolar riske etmak istemiyolar o yüzdende yasaklayabiliyolar ama Allaha emanet :))
eğer gebeliğinde riskli bi durum yoksa bi sakıncasının olduğunu sanmıyorum..son güne kdr yapanlar var..açıkcası bnde şimdiye kdr hiç kaçınmadım..rahime boşalmadada spermdeki bitakım maddeler erken doğumu tetikliyomuş diye biliyorum ama son zmnlarda olabilir..sn yine dr.una danış eğer bi problemin yoksa gebelikle ilgili oda izin verir..gerçi dr.lar biraz pimpirikli oluyolar riske etmak istemiyolar o yüzdende yasaklayabiliyolar ama Allaha emanet :))
dr. hiç bir sorun yok çok şükür dedi aile hayatınıza cinselliğe normal devam edebilirsiniz dedi..Ama içine boşalmada sorun olurmu die düşünmüyor değilim daha gebeliğin başındayım eşimde sorun olmaz diyor ama bilemiyorum normalde cinsel ilişkide problem yok dr. devam edebilirsiniz dedi..
dr. hiç bir sorun yok çok şükür dedi aile hayatınıza cinselliğe normal devam edebilirsiniz dedi..Ama içine boşalmada sorun olurmu die düşünmüyor değilim daha gebeliğin başındayım eşimde sorun olmaz diyor ama bilemiyorum normalde cinsel ilişkide problem yok dr. devam edebilirsiniz dedi..
cnm eğer dr öyle dediyse içine boşalmadada prob. olcağını sanmıyorum..en azndan bnde olmadı çok şükür şuana kdr..ama son zmnlarda son 1 ayda fln dikkat edersn içine boşalma olayı olmaz o kdr..sonuçta Allahın dediği olur..sn elinden geldiğince dikkat et gerisini Allaha bırak..çok dikkat edincede zaten tam tersi oluyo istenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş misali o yüzden bn çokda fazla düşünüp kasmadım yani..tabi herkesin yapısı farklı..