- Konu Sahibi ayxsxegxuxl34
bende hiç isteksizlik olmadı aksine sanki daha da arttı. açıkçası doktorum bir sakıncasının olmadığını tercihen 7. aya kadar olabileceğini söyledi. bende mutlu anne mutlu bebek diye düşünüyorum:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger doktorunuz cinsel ilkiski yasak demediyse doguma kadar cinsel iliskiye giebilirsiniz a.s
ayy kızlar ben micro tedavisi ile hamile kaldım ve iğneleri olurken ilişki yok dedi
sonrada tedavi vs.derkenhamile kaldım şimdide kocam dokunmam diyor ikizlerimiz olacak allah izin verirse ama o istemiyor benimde canıma minnet bende öğürmekden ve kusmakdan hiç istemez oldum sürekli kusuyorum...ikiz olduğu içinde ilişkiden korkuyorum .....allah yardımcımız olsun
Kızlar aynı sorun bende de var. 8 haftalık hamileyim. Normalde ilişkimiz çok normal ve istekliyken, şimdi akşam olmasa da yatmasak diye bakıyorum. Anında midem bulanıyor. Eşime kıyamıyorum. Çünkü henüz 2,5 aylık evliyiz. Birşey belli etmemeye çalışıyorum kendimi zorluyorum. Ama daha fazla iğreneceğim sonra bu durum hiç düzelmeyecek diy çok korkuyorum![]()
benim bebeğim kız bende çok isteksizim yaya ben bişey duydum ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum eğer bebeğin cinsiyeri kızsa cinsel isteks:uhm:izlik olurmuş kadında erkekse olmazmış