S suzans Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2012 Mesajlar 147 Emoji Skoru 20 Puanlar 298 Yer Ankara 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suzans #1 Arkadaşlar ilişkide prezervatif kullanmak gerekiyor mu enfeksiyon ve hastalıklar için. Doktoruna danıştiniz mi hiç?
Arkadaşlar ilişkide prezervatif kullanmak gerekiyor mu enfeksiyon ve hastalıklar için. Doktoruna danıştiniz mi hiç?
E Elayagiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.305 Emoji Skoru 2.592 Puanlar 83 Yaş 31 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suzans #2 suzans .!.: Arkadaşlar ilişkide prezervatif kullanmak gerekiyor mu enfeksiyon ve hastalıklar için. Doktoruna danıştiniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Evet daha dün benim doktorum kondom muhakak kullanin dedi
suzans .!.: Arkadaşlar ilişkide prezervatif kullanmak gerekiyor mu enfeksiyon ve hastalıklar için. Doktoruna danıştiniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Evet daha dün benim doktorum kondom muhakak kullanin dedi
S suzans Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2012 Mesajlar 147 Emoji Skoru 20 Puanlar 298 Yer Ankara 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suzans #3 Elam26 .!.: Evet daha dün benim doktorum kondom muhakak kullanin dedi Genişletmek için tıkla... Anladim cnm tesekkurler
Elam26 .!.: Evet daha dün benim doktorum kondom muhakak kullanin dedi Genişletmek için tıkla... Anladim cnm tesekkurler
T Tipsylalapoo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 608 Emoji Skoru 408 Puanlar 53 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suzans #4 Ben ilk defa duydum enfeksiyon riskini ? Kızım da da korunmamıştım ama bişey olmamıştı
Su_perisiiii Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 813 Emoji Skoru 660 Puanlar 103 6 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suzans #5 Ben danışmadım aklıma hiç gelmedi ama geçenlerde spermlerin sancıyı tetiklediğini okudum burda ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Ben danışmadım aklıma hiç gelmedi ama geçenlerde spermlerin sancıyı tetiklediğini okudum burda ne kadar doğrudur bilmiyorum.