Gebelikte Cinsiyet yanılgısı yaşayan var mı?

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
Merhaba hanımlar..
14+3 haftalık hamileyim .bugün karın ağrısı sebebiyle doktora gittim.kendi doktorum kadıköyde bu yüzden mühitim maltepedeki özel bi hastaneye gittim .rahim genişlemesiymiş önemli birşey değilmiş.
Ama kadın pat diye bebeğimin cinsiyetini de söyledi.kız bu dedi.ilk çocuğrmda kız.erkek beklentisine girdim tabi. İlk çocuğum erkek olaaydı kız beklentisine girecektim:) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olanı diliyorum..
Emin misiniz diye sordum..öyle görünüyor dedi.
Erken bi tarih mi söylemesi için?
Başta kız deyip sonra erkek diyen oldu mu?
Aileme söylesem mi bilemedim.teşekkür ederim

Merhaba hanımlar..
14+3 haftalık hamileyim .bugün karın ağrısı sebebiyle doktora gittim.kendi doktorum kadıköyde bu yüzden mühitim maltepedeki özel bi hastaneye gittim .rahim genişlemesiymiş önemli birşey değilmiş.
Ama kadın pat diye bebeğimin cinsiyetini de söyledi.kız bu dedi.ilk çocuğrmda kız.erkek beklentisine girdim tabi. İlk çocuğum erkek olaaydı kız beklentisine girecektim:) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olanı diliyorum..
Emin misiniz diye sordum..öyle görünüyor dedi.
Erken bi tarih mi söylemesi için?
Başta kız deyip sonra erkek diyen oldu mu?
Aileme söylesem mi bilemedim.teşekkür ederim
Merhaba canım senı anlıyorum benımde bır oglum var 3 yasında bende dıgerının kız olmasını ısterım mesela. :) Ama onemlı olan saglıklı olmaları benım oglum 16. Haftasında soylemıstı doktor cınsıyetını. Kendı doktorundakı randevu ne zaman cok mu var daha? Istersen o zamana kadar bekle. Kızın kac yasında bu arada :)

Can'ım benimde bir kızım var çok şükür :-) 12+4 te Dr kıza benZiyor dedi . Bebeği videoya çektim bacak arasında çıkıntı var. Kafam benimde Allak bullak. Sana resim verdi mi nub bakılabilir

Merhaba canım senı anlıyorum benımde bır oglum var 3 yasında bende dıgerının kız olmasını ısterım mesela. :) Ama onemlı olan saglıklı olmaları benım oglum 16. Haftasında soylemıstı doktor cınsıyetını. Kendı doktorundakı randevu ne zaman cok mu var daha? Istersen o zamana kadar bekle. Kızın kac yasında bu arada :)
Yanlış anlaşılacağım diye endişelenmiştim.teşekkür ederim :)
kendi doktorumla randevum haftaya perşembe.
Kızım 1 ay sonra 3 yaşına girecek.evet tam tersi durumdayız..
Çin takvimi filan vakit geçirmek için baktım kızımda tutuyor ama bunu oğlan gösteriyor.ne bileyim çok istedim bi oğlum olsun .. Önce sağlık tabi :)

Can'ım benimde bir kızım var çok şükür :-) 12+4 te Dr kıza benZiyor dedi . Bebeği videoya çektim bacak arasında çıkıntı var. Kafam benimde Allak bullak. Sana resim verdi mi nub bakılabilir
Aynı durumdayız canım:)
Baya erken tahmin etmiş doktorunuz.resimleri var evet. Senin diğer kontrolün ne zaman canım?

Yanlış anlaşılacağım diye endişelenmiştim.teşekkür ederim :)
kendi doktorumla randevum haftaya perşembe.
Kızım 1 ay sonra 3 yaşına girecek.evet tam tersi durumdayız..
Çin takvimi filan vakit geçirmek için baktım kızımda tutuyor ama bunu oğlan gösteriyor.ne bileyim çok istedim bi oğlum olsun .. Önce sağlık tabi :)
Canım benım Allah kalbıne gore versın insallah. Benımde oglum 3 yasında bu aralar dusunuyorum ıkıncıyı :)

Bana 17+1'de bile kesin konuşmadı. Yanılabilirim ama erkek dedi.
Kız denirse yanılma payı daha düşük oluyormuş. Muhtemelen kesindir.

Aynı durumdayız canım:)
Baya erken tahmin etmiş doktorunuz.resimleri var evet. Senin diğer kontrolün ne zaman canım?
Benim bi hafta sonra kendi Dr uma . Devlet hastanesindeki Dr bi dk bile incelemeden kıza benZiyor dedi. Hatta bak resmini atıyım bacak arasının onuda videoya çektiğim için yakaladım . Sende at resimleri nuba bakalım

Eklentiler

• IMG_3816.webp
    IMG_3816.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 221
Back
X