Gebelikte Cinsiyet yanılgısı yaşayan var mı?

bugün ayrıntılı ultrasonda da göstermedi :KK12: büyük ihtimalle kız dedi. belirsizlik çok kötü :mad::mad:
Senin yılan hikayesine dönmüş. Benim bebişin bacak arası açıktı değişeceğini sanmıyorum artık 13+6 yüz bugün . Dr kız dediğinde neye göre kız sesi erkek dediğinde neye göre erkek dedi. Ben alışverişe başlasam bişey olmaz dimi

Senin yılan hikayesine dönmüş. Benim bebişin bacak arası açıktı değişeceğini sanmıyorum artık 13+6 yüz bugün . Dr kız dediğinde neye göre kız sesi erkek dediğinde neye göre erkek dedi. Ben alışverişe başlasam bişey olmaz dimi

erkek dediğinde 11+4 çıkıntıyı gördü erkek dedi. diğer doktorlar kız dediğinde serkan hoca %90 erkek diye ısrar etti sonra bir daha göstermedi 16. haftadan sonra :D alışveriş konusunu sen bilirsin ben 28 haftalık olana kadar düşünmüyorum insan almak istiyor ama sonu yok o yüzden sabredip doyasıya almak istiyorum:anne:

:KK48::halay:
erkek dediğinde 11+4 çıkıntıyı gördü erkek dedi. diğer doktorlar kız dediğinde serkan hoca %90 erkek diye ısrar etti sonra bir daha göstermedi 16. haftadan sonra :KK70: alışveriş konusunu sen bilirsin ben 28 haftalık olana kadar düşünmüyorum insan almak istiyor ama sonu yok o yüzden sabredip doyasıya almak istiyorum:anne:
Kız diyenler bacak arasını boş mı gördü acaba ?

Merhaba hanımlar..
14+3 haftalık hamileyim .bugün karın ağrısı sebebiyle doktora gittim.kendi doktorum kadıköyde bu yüzden mühitim maltepedeki özel bi hastaneye gittim .rahim genişlemesiymiş önemli birşey değilmiş.
Ama kadın pat diye bebeğimin cinsiyetini de söyledi.kız bu dedi.ilk çocuğrmda kız.erkek beklentisine girdim tabi. İlk çocuğum erkek olaaydı kız beklentisine girecektim:) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olanı diliyorum..
Emin misiniz diye sordum..öyle görünüyor dedi.
Erken bi tarih mi söylemesi için?
Başta kız deyip sonra erkek diyen oldu mu?
Aileme söylesem mi bilemedim.teşekkür ederim

Bnm ilk cocugum hayirlisi ile insallah. Hanile kaldigimi ogrendigimden beri erkek hissediyorum dr um da 12 haftamdan bugune kadar hep kiz diyor. Kiz cocugu da cok seviyorum ama nedense erkek oldugunu dusunuyrm bnde anlamadim. Haftaya dr kntrlm vr bu sefer de kiz derse hrhld o zmn inanicam.

Merhaba burada 16 haftaligiz doktorum erkek dedi ucundaki ok ayrıca sizce degisirmi ? Erkekmi

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-31-12-46-37.webp
    Screenshot_2016-12-31-12-46-37.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 90
Çok teşekkür ederim ama 20. Haftada değişenler oluyomus erkek denilip kız ilanlar duydumda

Ya o nasıl kariyorki hiç anlamiyom çok sağolun ya geri dönüş yaptığınız için. Nub teorisine göre çok belliydi kızdı

Ya o nasıl kariyorki hiç anlamiyom çok sağolun ya geri dönüş yaptığınız için. Nub teorisine göre çok belliydi kızdı
Mumya düz olup sonra erkek çıkan çoooook oluyor. Ona takılma . Ayrıca kordon karıştıran Dr kalmadı eskiden di onlar.

Back
X