Gebelikte cipro içimi

haziranekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
8
3
1
38
Hamile olduğumu bilmeden cipro içtim çok düzenli sistit hastalığı için verdi doktor hatta kanıma baktı hamile olmadığım için yazdı bu ilacı ama hamileymişim.Döllenme esnasında kanda gözükmezmiş gebeliğim 6.5 haftalık Şuan ne yapacağımı bilmiyorum kimi doktor bir şey olmaz kimi aldırma taraftarı böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardım edin 😔

Gebelik de tuberkuloz olup kortizonlu igne olan yakınım var başka doktora gidin

Moralinizi bozmayan 🥰🥰🥰

Hamile olduğumu bilmeden cipro içtim çok düzenli sistit hastalığı için verdi doktor hatta kanıma baktı hamile olmadığım için yazdı bu ilacı ama hamileymişim.Döllenme esnasında kanda gözükmezmiş gebeliğim 6.5 haftalık Şuan ne yapacağımı bilmiyorum kimi doktor bir şey olmaz kimi aldırma taraftarı böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardım edin 😔
Ben pkos olduğum İçin hamileliğimi 4.ayda fark ettim o süreçte adet söktürücü ve daha birçok ilaç aldım doktorum direk perinotolojiye yönlendirdi orada bi sıkıntı çıkmayınca doğurdum canım çok şükür bi sıkıntısı yok

Eskiler hep der ki "anne anne olduğunu bilene kadar bebeği Allah korur."
Başka doktora görüş sorun lütfen.

Korkmayın ya bende bilmeden bir sürü mide ilacı içtim üstelik acilde bir sürü serum yedim 8. Ayımdayım çok şükür gayet iyiyiz aralıkda doğacak. Miller hamileyken sigara içiyor.
Benim kuzenim de tütün sarar içerdi. 3 kızı var üçüne de hemen hamile kaldı bir sıkıntıları da yok çok şükür 😆rızkı varsa rabbim koruyor

Cipro gebelikte kullanılabilen bir ilaç canım. Panik yapma enfeksiyon için doktor yazmıştı bana

Cipro gebelikte kullanılabilen bir ilaç canım. Panik yapma enfeksiyon için doktor yazmıştı bana
Senle aynı imiş gebeliğimiz hemen hemen bende 7.haftanın içindeyim.. inşallah bir şey olmaz sağlıklı doğururum.Doktor biz sevmiyoruz ciproyu dedi hemde döllenme zamanı dedi başka doktora gidicezde psikolojimi tahmin edebiliyorsunuzdur ..

Benim kuzenim de tütün sarar içerdi. 3 kızı var üçüne de hemen hamile kaldı bir sıkıntıları da yok çok şükür 😆rızkı varsa rabbim koruyor
Aynen öyle çok şükür bende öyle oldu belkide hamile kaldım diye midemden rahatsızlandım anlamadım kovidden bile şüpelendiler emar bile çektiler zaten hamileliğin en başıydı o yüzden hemen aldırma gibi de düşünmedim gayet de sağlıklı çok şükür

Senle aynı imiş gebeliğimiz hemen hemen bende 7.haftanın içindeyim.. inşallah bir şey olmaz sağlıklı doğururum.Doktor biz sevmiyoruz ciproyu dedi hemde döllenme zamanı dedi başka doktora gidicezde psikolojimi tahmin edebiliyorsunuzdur ..
Canım bunları düşünüp kendini ve bebeği strese sokma. Her doktorun görüşü farklı. Benm arkadaşım ameliyat oldu antibiyotik ve ağrı kesici kullandı ve gebe olduğunu bilmeden. Ve bebeği çok sağlıklı doğdu

Bende bilmeden C grubu guclu bir antibiyotik kullanmistim ciprodan daha guclu . Hayvanlar uzerinde kanitlanmis yan etkileri varken insan uzerinde gozlemlenmemis demek . Arastirma hastanrsine kadar gittim birsey olmayacagini soylediler . Cok sukur sag salim dogdu sizde sag salim kucaginiza alin

Banada acil doktoru kesin zarar verir tamda organ gelisim vaktinde icmissiniz vs kem kum alalim dedi . Arastirdim 4 farkli doktora sordum birsey olmaz dediler ve ne olirsa kabulum dedim. Dogdugunda ilk sordugum kollari ve bacaklaru hareket ediyor mu ? Doktorlar evet ama birazda insan piskolojisini dusunseler keske

Back
X