Gebelikte çocuk asprini yada coraspin kullanımı

mehtap61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
86
0
36
Trabzon
Arkadaşlar merhaba.6 haftalık hamileyim.Doktor kontrolümde doktorum folik asit ile birlikte çocuk asprini yada coraspin kullanmamı söyledi.Folik asidi zaten epey zamandır kullanıyorum.Coraspini ise sadece pıhtılaşma yaşayan gebelerin kullandığını sanıyordum.Benimde çok şükür öyle pıhtılaşma gibi yada herhangi bir sorunum yok maaşallah ama doktorum bana kullanmamı söyledi.Tüm gebelere rutin verdiğinide ekledi.Kullanan varmı,doktoru tavsiye eden varmı arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yokken???Cevaplarsanız çok memnun olurum...

Arkadaşlar merhaba.6 haftalık hamileyim.Doktor kontrolümde doktorum folik asit ile birlikte çocuk asprini yada coraspin kullanmamı söyledi.Folik asidi zaten epey zamandır kullanıyorum.Coraspini ise sadece pıhtılaşma yaşayan gebelerin kullandığını sanıyordum.Benimde çok şükür öyle pıhtılaşma gibi yada herhangi bir sorunum yok maaşallah ama doktorum bana kullanmamı söyledi.Tüm gebelere rutin verdiğinide ekledi.Kullanan varmı,doktoru tavsiye eden varmı arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yokken???Cevaplarsanız çok memnun olurum...
canım ben kullanıyordum ilk aylarda daha sonra kansulandırıcı iğneye geçtik bende pıhtılaşma var ama dr önlem için vermiş kullanmanda bi zarar yok aksine faydası var bebeğe kan akışı kolaylaşıyor bence dr bırak deyinceye kadar kullan

merhaba,

ilk başta doktor bana da vermişti daha sonra doktorumu değiştirdim. Bir gece kanamayla acile gidince orada bir doçent vardı..ben aspirin kullanıyorum diyince neden kullanıyorsunuz pıhtılaşma sorunu mu var sizde dedi hayır yok dedim o zaman kesin dedi..biz aspirini sadece pıhtılaşma sorunu olanlara veriyoruz dedi..zaten benim de kanamam olduğu için kestim ve bir daha da kullanmadım..yani doktordan doktora değişiklik gösteriyor bu aspirin konusu..halbuki tıpta gerçekliklerin tek olması lazım..biri veriken biri vermiyor bu çok saçma..okulda farklı kitaplar mı okuyorlar anlamıyorum..o yüzden benim de kafam karışmıştı..

Back
X