Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben serum almadım ama 3 ay bitene kadar mahvoldum ağlıyordum artık hayattan sogumustum. Kendi evimde sadece meyve havuç ve leblebi yiyebiliyordum eşimin pisirdiklerini bile yiyemiyodum kendim hiç yemek yapmadim ama iş yerinde ablamz yemek yapiyodu onu çok güzel yiyodum geçecek sabretİnşaallah çok sağolun
İnşaallah sağolun . Kaç kilo verdiniz acaba ben 8 kilo verdim 6 haftadaBe
Ben serum almadım ama 3 ay bitene kadar mahvoldum ağlıyordum artık hayattan sogumustum. Kendi evimde sadece meyve havuç ve leblebi yiyebiliyordum eşimin pisirdiklerini bile yiyemiyodum kendim hiç yemek yapmadim ama iş yerinde ablamz yemek yapiyodu onu çok güzel yiyodum geçecek sabret
Siz kaç kilo verdiniz4. Aydan sonra gecti gecti ama deldi gecti Cok fena idim hiç gecmşcek zannediyordum buradan benim gibi yazanlara Cok ozenirdim Allahım benimde gecicekmı derdım o derece Allah yardımcın olsun
3 kilo vermiştim ama bulantı bitince acayip ıstahim açıldı 2 ekmek yiyodum düşünİnşaallah sağolun . Kaç kilo verdiniz acaba ben 8 kilo verdim 6 haftada
Serum çok aldınız mı . Kaç kilo verdiniz acaba4. Aydan sonra gecti gecti ama deldi gecti Cok fena idim hiç gecmşcek zannediyordum buradan benim gibi yazanlara Cok ozenirdim Allahım benimde gecicekmı derdım o derece Allah yardımcın olsun
Günde kaç kere kusuyorsunuz. Ben resmen yatalak oldumBende çook kusuyorum ama tam tersi kilo almaya başladım birşey yemediğim halde inşallah geçer![]()
Günde kaç kere kusuyorsunuz acabaBende çook kusuyorum ama tam tersi kilo almaya başladım birşey yemediğim halde inşallah geçer![]()
İnşaallah geçerBenim büyük ablamın kızında hiç geçmedi ama oğlunda 4. Ayda durdu
İnşallah çok büyük sıkıntı gerçekten ablamla her gün gece hastanedeydikİnşaallah geçer![]()
Karaciğer enzimleri ve idrarı nasıldı acaba hatırlıyor musunuzİnşallah çok büyük sıkıntı gerçekten ablamla her gün gece hastanedeydik
Kendisine sorabilirim döndüğünde buraya yazarımKaraciğer enzimleri ve idrarı nasıldı acaba hatırlıyor musunuz
Teşekkür ederimKendisine sorabilirim döndüğünde buraya yazarım
4-5galibaGünde kaç kere kusuyorsunuz acaba
Aynı şekilde bende kalkamıyorum bazen çok kustuğumda acilden serum vurunuyorumGünde kaç kere kusuyorsunuz. Ben resmen yatalak oldum![]()