Gebelikte coraspin 100 kullananlar ??

butterflywoman0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
36
18
Arkadaşlar herkese merhaba benim 6 haftalık düşüğüm ve bir kimyasal gebeliğim olduğu için doktor coraspin 100 vermişti bebek tutunsun diye ama bende testlerde kan pıhtılaşması felan çıkmadı.şuan çok şükür 6+2 deyim doktor kalbi duyunca ilacı bırak dedi..ilacı bırakınca bişe olur mu Allahm korusun..ya da tutunması tamamen tesadüf mü ilaçla alakası yok mu? Kullananlar tecrübesi olanlar ne zaman bıraktığını vs yazabilir mi iyi günler..

gecmis
gecmis olsun canim.bende coraspin 100 kullaniyrm daha once dusugum ve kalp durmam var tedbir amacli verildi.32.haftaya kadr kullanicam.

gecmis

gecmis olsun canim.bende coraspin 100 kullaniyrm daha once dusugum ve kalp durmam var tedbir amacli verildi.32.haftaya kadr kullanicam.
Kullandığımız için mi gebelik devam ediyor yani canım sana da geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh..beni bu ilaca başlatan dr kalbi duyduktan sonra bırak dedi ama şuan devlette iyi bi dr a gidiyorum o bırakma diyo onu ilerleyen haftalara göre bakarız diyo..sanırım devlettekini dinlicem..

Tutunması ile alakası Yok ama 12 haftaya kadar kullanılması tavsiye edilir normalde bu durumlarda. Benimde trombofili normal ama hem daha önce düşüklerim olduğu için hem de rahim içi varis olduğu için Doğuma kadar kullancaz dedi.

devlettekiler her zamam daha tecrubeli ve tedbirlidr canim bende devlete gidiyrm.dusuklerim oldu dememle bana hem progestan hem de coraspin verdi.normalde coraspini genetik test sonucunda bi bozukluk varsa veiryolarms ama biz test yaptirmadik oda tedbir amacli verdi.12.haftaya kadr progestani kullandim 32.haftaya kadrda coraspine devam.bilmiyrm o mu sifa oldu ama cok sukur iyiyiz suanda ikili testlerimz de yapildi temiz cikti.sen dr nu dinle ne derse yap.hic bi dr kolay kolay riske atmaz ozellikle devlettekiler cok cekinir bu konuda hatta mecbur olmadiklari surce alttan bile bakmazlar o derece

Canım çok saolasın :) biz düşüklerden sonra hem pıhtılaşma hem dna testleri yaptırdık çok şükür temiz çıktı ama yine de vermişti doktor tekirdağ da özel dr..şimdi eşim iş kazası sonucu kolunu kırdığı için ona gidemiyoruz ama devlette gittiğim dr çok iyi herkes ondan o kadr memnun ki maşallah diyorum..onu dinlicem sonuçta en önemli süreci onunla geçiriyorum :) Alllahım hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhh:))

amin canim insallah.saglikla duyarsn kalp atislarnida insallah o yerlesme asamasinda sansa birakmamk icin vermistr.saglikla kucagina alirsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…