- 23 Temmuz 2018
- 311
- 292
- 23
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
Ben daha 4. Ayimdayim ayni durum bende var ne yapacagumi bilmiyorum. Oturunca kalkamiyorum yatinca duz yatamiyorum yatsam kalkamiyorum felc gibi kaliyorum ozellikle sag bacagima vuruyor. Cok kotu yuruyemiyorum bile zar-zor yuruyup biraz hareket edince yumusuyor sonra oturunca yine ayni niye oluyor bilemedimMerhaba arkadaşlar 27. Haftamdayım ve 3 gündür dayanılmaz bir kalça ağrısı yaşıyorum, sanki bıçak saplanır gibi. Üstüne basamıyorum ve ağlayacak duruma geldim, sert bir zemine oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum. Bu durumu yaşayıp kurtulan var mı?
Sansda geçmiş olsun canım, bugün doktpra gittim soğuk kompress yap dedi 2 kez yaptım ama herhangi bi gelişme yokBen daha 4. Ayimdayim ayni durum bende var ne yapacagumi bilmiyorum. Oturunca kalkamiyorum yatinca duz yatamiyorum yatsam kalkamiyorum felc gibi kaliyorum ozellikle sag bacagima vuruyor. Cok kotu yuruyemiyorum bile zar-zor yuruyup biraz hareket edince yumusuyor sonra oturunca yine ayni niye oluyor bilemedim
Merhabalar bende aynı sorun var. Doğumdan sonra geçti mi acaba25. Haftada başlayan siyatik ömrümden ömür aldı desem yeridir
Sadece sol kalçamda başlayıp popo ve arka bacağa kadar ilerliyor
Gece uykumdan uyuşma ile uyanıyorum vs
Şuan 37. Haftadayım vebu zamana kadar denemediğim yol kalmadı
Sıcak kompress
Sıcak havuz içinde fizyoterapi
Masaj
Hiçbiri işe yaramadı
Üstelik ben kas kütleri yüksek oldukça dayanıklı bir Fitness eğitmeniysen başıma bu geldi
Gebeliğim boyunca halter kaldırabilirim diye düşünürken şimdi 90 yaşında teyze gibi yürüyemiyorum bile
Şimdiye kadar 17 kilo aldım
Eee mncekiçocuğumda 36 kilo almıştım doğuma kadar hiç ağrım olmadı çarşı pazar geziyordum
Tek umudum doğumdan sonra geçmesi
25. Haftada başlayan siyatik ömrümden ömür aldı desem yeridir
Sadece sol kalçamda başlayıp popo ve arka bacağa kadar ilerliyor
Gece uykumdan uyuşma ile uyanıyorum vs
Şuan 37. Haftadayım vebu zamana kadar denemediğim yol kalmadı
Sıcak kompress
Sıcak havuz içinde fizyoterapi
Masaj
Hiçbiri işe yaramadı
Üstelik ben kas kütleri yüksek oldukça dayanıklı bir Fitness eğitmeniysen başıma bu geldi
Gebeliğim boyunca halter kaldırabilirim diye düşünürken şimdi 90 yaşında teyze gibi yürüyemiyorum bile
Şimdiye kadar 17 kilo aldım
Eee mncekiçocuğumda 36 kilo almıştım doğuma kadar hiç ağrım olmadı çarşı pazar geziyordum
Tek umudum doğumdan sonra geçmesi
Ben daha 4. Ayimdayim ayni durum bende var ne yapacagumi bilmiyorum. Oturunca kalkamiyorum yatinca duz yatamiyorum yatsam kalkamiyorum felc gibi kaliyorum ozellikle sag bacagima vuruyor. Cok kotu yuruyemiyorum bile zar-zor yuruyup biraz hareket edince yumusuyor sonra oturunca yine ayni niye oluyor bilemedim
SIfanizi nasil buldunuz allah rizasi icin yazar misinizMerhabalar bende aynı sorun var. Doğumdan sonra geçti mi acaba
doğumdan sonra geçtimi ne yaptınız acaba bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ve 2. ayımda başladı bu ağrılar şuan 30. haftamdayım iyice arttı. artık şaşırdım hayat kalitem gitti hamile olduğumu bile anlamıyorum düşünün ne heyecan kaldı ne bi umutSIfanizi nasil buldunuz allah rizasi icin yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?