Gebelikte değer düşerken ilaçlara devam ediyormusunuz?

gulguzeli89

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
252
6
296
Arkadaşlar benim 3.tüp bebek denemem ve gebeliğim pozitifti değerlerimde güzeldi ama 3.testten sonra değerim yavaşladı ve 4.de değerimin düştüğünü öğrendim ve ben tedavimde kullandığım ilaçları bırakmak istiyorum değerimin düşmesi kimyasal gebelik oluyor.Ben TÜrkiyede tedavi görüyorum ve Almanya'da normal kadın doktoruna gidiyorum.Türkiyedeki kliniğimi aradım ve onlara soyledım degerlerımı bana ilacı bırakmamam gerektiğimi söylediler ama bana mantıksız gelıyor artık düşmeye başlamışken neden hala ilaç kullanıyorum??böyle Bişey başınıza geldimi?geldiyse bana yorumlarınızı yaZarmısınız lütfen..

Değer düşünce ilaçlar birakiliyor benim 2 kez oldu her ikisinde de birakmam söylendi..değer kactan kaça düştü?

Değer düşünce ilaçlar birakiliyor benim 2 kez oldu her ikisinde de birakmam söylendi..değer kactan kaça düştü?

Ya canım 1800den 800e düştü direk benden hala kan sonucu beklıyorlar amaç ne anlamadım ben bırakmak istiyorum ilaçları bırakmayın kan verin diyorlar ne olacak sonumuz bılmıyorum.

Ya canım 1800den 800e düştü direk benden hala kan sonucu beklıyorlar amaç ne anlamadım ben bırakmak istiyorum ilaçları bırakmayın kan verin diyorlar ne olacak sonumuz bılmıyorum.

Bir bildikleri vardır öyleyse ben direk kestim her ikisinde de belki degerin ilerlediği için mi bilemiyorum için rahat etmesi için hemen tekrarla testi bence ...

Bir bildikleri vardır öyleyse ben direk kestim her ikisinde de belki degerin ilerlediği için mi bilemiyorum için rahat etmesi için hemen tekrarla testi bence ...
özlemcim senin sonucunu merak ediyorum, yazdıklarından negatif gibi algıladım???? umarım yanlış anlamışımdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…