Doğuma Hazırlık Gebelikte demir eksikliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb 7 aylik hamileyim demir eksikligi var ilac kullaniyorum fakat hala ayni.bebegime zarari var mi demir eksikliginin

O alacağını alıyordur sana olur zararı, doğum anında da düşebiliyor çünkü. 11 den 8'e düştü benim doğum sonrası sezeryandı.

Cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için.nette çocukta gerilik zeka vb.yol açabilir yaziyordu.
Detayını bilmiyorum canım gerek görse doktorun artırır ilacını sanırım çok mu düşük ki? Ben de kullandım 2 gebeligimde de hemen düşmeye başlıyor cünkü kan değerlerim.

Detayını bilmiyorum canım gerek görse doktorun artırır ilacını sanırım çok mu düşük ki? Ben de kullandım 2 gebeligimde de hemen düşmeye başlıyor cünkü kan değerlerim.
2 ay önce kan testinde 11 cikti canim.bi dahada test yapmadılar takip edilmesi lazimmis galiba benimde ilk gebelik haberim yoktu o yüzden.saglik ocagida bilgi vermedi dun aradilar bana kan degerimi soruyor hemsire beni kimse bilgilendirmedi direk her gittigimde sadeve kan ilaci yazildi

Demiriniz kritik seviyede düşse ciddi kansızlık cekersiniz zaten nabiz falan fırlar. Doktorunuza danisin ya dozu artırır yada demir emiliminiz azsa onu çözmek icin belli gıdaları özellikle yedirir, belli gıdaları da bi süre yemenizi yasaklar olur biter. Bi kan testiyle hemen çözerler durumunuzu.

Tamam canım çok düşük değil zaten 11 onlar rutin gebe takibi için soruyorlardır. Belki simdi daha da iyidir. Tekrar verirsin kan bakarlar.Merak etme, belli eder kendini zaten cok düşük olsa.

Teşekkür ederim takip edildigini malesef yeni ogrendim bilgi veren olmamisti

Tamam canım çok düşük değil zaten 11 onlar rutin gebe takibi için soruyorlardır. Belki simdi daha da iyidir. Tekrar verirsin kan bakarlar.Merak etme, belli eder kendini zaten cok düşük olsa.
Tesekkur ederim canim.belirtisi parmaklarim uyusuyor ve basim dönüyor arada ama cokta düşük degil gibi bakalim en kisa surede doktora gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…