B Btl41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 45 8 1 28 Perşembe 21:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #1 Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ??
Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ??
asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 540 149 18 28 Perşembe 21:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #2 İlk aylar önerilmiyor diye biliyorum. Doktoruna danismalisin
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 761 414 18 37 Perşembe 21:18 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #3 Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Bana girme dedi 14. Haftadan sonra temizliğinden emin oldugun denize girebilirsin dedi.
Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Bana girme dedi 14. Haftadan sonra temizliğinden emin oldugun denize girebilirsin dedi.
LadyLolita Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2025 193 129 18 28 Perşembe 21:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #4 Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Benim doktorum yasaklamıştı herhangi bir enfeksiyon durumu olmaması için çünkü ilk aylar biraz daha dikkatli olmak gerekiyor demişti
Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Benim doktorum yasaklamıştı herhangi bir enfeksiyon durumu olmaması için çünkü ilk aylar biraz daha dikkatli olmak gerekiyor demişti
narintanyeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 1.745 426 53 32 Perşembe 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #5 Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... İlk 3 aylık dönemde pek onermiyorlar diye biliyorum riske atma bence 3 ay sonrası temiz yere girmeye özen göster ve ıslak bikiniyle durma enfeksiyon kapmasin değiştir kuru bikini mayo goy
Btl41 .!.: Kızlar merhaba, 10 haftalık gebeyim. Gebelik olmadan önce tatil planlamıştık. Denize girmem de sorun olur mu ?? Deneyimleyen var mı ?? Genişletmek için tıkla... İlk 3 aylık dönemde pek onermiyorlar diye biliyorum riske atma bence 3 ay sonrası temiz yere girmeye özen göster ve ıslak bikiniyle durma enfeksiyon kapmasin değiştir kuru bikini mayo goy
succulentaski Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Ekim 2020 14.628 40.007 548 36 Perşembe 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41 #6 benim hiç sormak aklıma gelmedi açıkçası girdim de ama ıslak mayoyla oturmayın enfeksiyon olmasın.