Merhaba, öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz. Her ne kadar çok isteyerek hatta sizin durumunuzda oldugu gibi tedavi olarak bile hamile kalsak her insana bu tarz seyler oluyor. Bazısı dile getirmiyor boşver diyor, kimisi daha hassas oluyor. 5 haftamda sigarayı bırakıp birden çok sevdigim kola vs içemeyince bile aynı durumları yaşamıştım. Ek olarak anksiyete depresyon rahatsızlıklarım sebebi ile ilac kullanıyordum. 5-9 hafta arasini hatırlamak dahi istemiyorum siz etkilenmeyin tabi benim özel rahatsızlıklarım yüzünden oldu. Devamlı düşecek mi bişey mi olacak korkusu bende de vardı. Hormonlar her gün yükseliyor ve duygusal biraz da evhamlı iseniz daha çok etkileniyorsunuz.
bu tamamen geçici, haftalar ilerledikçe zihin de vücutta kabulleniyor hamileliği emin olun. Her şeye rağmen tüm zorluklarına ragmen hoş bir süreç. Size tavsiyem gündelik hayattan koparmayın kendinizi, bazen eski temponuzda olamayabilirsiniz bunun doğal olduğunu geçici olduğunu kabullenin. Vücudunuz yeni bir sürece oluşuma hazırlanıyor kendiniz ile inatlaşıp evhama kapılmayın. Sağlkla gelsin bebeğiniz :)